- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Fw oldal.: [link]
-
Norby 007
újonc
Sziasztok! Két hónapja vettem egy Prestigio tabletet és gyorsan kiderült, hogy becsaptak (gondolom a gyártó)!! Azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül a tab (szinte egy napot sem bír zsír új akkuval). Gyanús volt, felpakoltam 3 appot ami megmutatja milyen akku rejlik ebben a masinában. Mint kiderült egy 4700mAh li-ion foglal benne helyet. A gond csak az,hogy mind a reklámban mint a dobozán mind a hivatalos honlapon 8000 mAh LI-POLYMER hosszú élettartamú akku van. Természetesen visszavittem a boltba ahol értetlenül álltak a dolog előtt. Elküldték a szervízükbe ahol 1,5 hónapot volt. Napokban kaptam vissza érintetlenül!! Nem fogadták el a reklamációmat... Pereljem a gyártót címmel.
Nos perelni nem fogok talán érthető miért.. A kérdésem az lenne hozzátok ,hogy aki vett ilyen tabot annak mi a tapasztalata. Titeket is átvertek? Na meg persze azt is jó lenne tudni, hogy milyen (melyik) akkut tudnátok ajánlani a készülékbe? Mert így nem tudom használni. Töltőt vihetem magammal mindig.. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PayPal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest