Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Fw oldal.: [link]
-
Norby 007
csendes tag
Sziasztok! Két hónapja vettem egy Prestigio tabletet és gyorsan kiderült, hogy becsaptak (gondolom a gyártó)!! Azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül a tab (szinte egy napot sem bír zsír új akkuval). Gyanús volt, felpakoltam 3 appot ami megmutatja milyen akku rejlik ebben a masinában. Mint kiderült egy 4700mAh li-ion foglal benne helyet. A gond csak az,hogy mind a reklámban mint a dobozán mind a hivatalos honlapon 8000 mAh LI-POLYMER hosszú élettartamú akku van. Természetesen visszavittem a boltba ahol értetlenül álltak a dolog előtt. Elküldték a szervízükbe ahol 1,5 hónapot volt. Napokban kaptam vissza érintetlenül!! Nem fogadták el a reklamációmat... Pereljem a gyártót címmel.
Nos perelni nem fogok talán érthető miért.. A kérdésem az lenne hozzátok ,hogy aki vett ilyen tabot annak mi a tapasztalata. Titeket is átvertek? Na meg persze azt is jó lenne tudni, hogy milyen (melyik) akkut tudnátok ajánlani a készülékbe? Mert így nem tudom használni. Töltőt vihetem magammal mindig.. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest