Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
Még mielőtt eladtam, elmentem a pesti szervízbe.( Prestigio)Közölték, hogy ők szívesen megnézik a tabot, pénzért. Miskolci szervízük a jótállásos...Felhívtam a miskolci szervízt, határozottan felléptem, és elnyekeregték, hogy más típusoknál van ilyen halk hang probléma...persze, csak más Prestigiok-nál....Futár elviszi tőlem Budapestről. Mikor érkezik vissza?-kérdeztem. Hát kb. 3 hét. Miért olyan sok? Mert az ilyen hiba alaplap cserés valszeg...azt meg kell rendelni-mondták...Miért nincs raktáron? Nem szokás-jött a válasz. Ez klassz dolog! Mondom mi van, ha az új alaplappal is ennyire halk? Hát újra küldjem vissza, és valamit kitalálnak...Na ezek után biztosan játszik az alaplap csere...sumák disznók, mint a többi szervízes banda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest