Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hamikike

tag

válasz hamikike #378 üzenetére

Elnézést kérek mindenkitől, akiket lerohantam, de eddig (bár folyamatosan olvasom a fórumot) igazából nem voltak fontosak a reakciók. Most viszont valami olyannal szembesültem, amit eddig triviálisnak gondoltam.
    Tehát ne érezze senki magát lecseszve. Én is csináltam sokszor olyat, ha valami nem ment, újraformáztam, töröltem, dugtam (?), másoltam, újraindítottam.
    Sokszor fél napokat vacakoltam, mert érdekelt a megoldás, és a nehogy má kifogjon rajtam.

DE előtte valami fontosat tettem, elolvastam minden lehetséges forrást, kerestem gugliban, topikot bújtam (még a más topikja is jó néha). Mielőtt 1 nap alatt megvettem, 3 hétig molyoltam utána!!
    DE egy dolgot nem tettem, nem kezdtem utálni, sározni, s(z)arozni a jelenlegi gépemet, mert azt én vettem, utánaböngészés, megfontolás után (hozzá teszem, előtte 2 db Overmaxot vittem vissza 1 hét alatt, mert mindkettő a végleges lefagyás mellett döntött, már be sem tudtam kapcsolni, de ezt sem utáltam nyuszifülesen, csak azt mondtam nem jött be, és ügyeltem a csere lehetőségre)

Persze fontos a türelem, a kitartás, némi alázat, és nem a fejjel a falnak, és a ha nem azonnal akkor k..va sz...r minden, de főleg az eszköz, és hülye az aki megveszi, mert milyen gyökér a gyártó.
    Kicsikét tessenek magukba szállni, azok akiket érint.

Új hozzászólás Aktív témák