Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
hamikike
üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől, akiket lerohantam, de eddig (bár folyamatosan olvasom a fórumot) igazából nem voltak fontosak a reakciók. Most viszont valami olyannal szembesültem, amit eddig triviálisnak gondoltam.
Tehát ne érezze senki magát lecseszve. Én is csináltam sokszor olyat, ha valami nem ment, újraformáztam, töröltem, dugtam (?), másoltam, újraindítottam.
Sokszor fél napokat vacakoltam, mert érdekelt a megoldás, és a nehogy má kifogjon rajtam.DE előtte valami fontosat tettem, elolvastam minden lehetséges forrást, kerestem gugliban, topikot bújtam (még a más topikja is jó néha). Mielőtt 1 nap alatt megvettem, 3 hétig molyoltam utána!!
DE egy dolgot nem tettem, nem kezdtem utálni, sározni, s(z)arozni a jelenlegi gépemet, mert azt én vettem, utánaböngészés, megfontolás után (hozzá teszem, előtte 2 db Overmaxot vittem vissza 1 hét alatt, mert mindkettő a végleges lefagyás mellett döntött, már be sem tudtam kapcsolni, de ezt sem utáltam nyuszifülesen, csak azt mondtam nem jött be, és ügyeltem a csere lehetőségre)Persze fontos a türelem, a kitartás, némi alázat, és nem a fejjel a falnak, és a ha nem azonnal akkor k..va sz...r minden, de főleg az eszköz, és hülye az aki megveszi, mert milyen gyökér a gyártó.
Kicsikét tessenek magukba szállni, azok akiket érint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő