Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Azt meghiszem. Mondjuk az USB csatit amúgy se értem igazán mellékelhetnének hozzájuk L toldókat, mindkét fajta irányba stb..Mennyivel lenne több a lap? 2000ft al? Filléres tétel lenne ellenben nagyon hasznos.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Mike8212
tag
Erről beszélek sajnos ezek direkt így lettek gyártva. Az oké fogyasztási társadalom , kell a haszon...etc. - viszont ez totál inkorrekt a felhasználóval. Gondolhatod milyen lapok lesznek 10 év múlva.
The Way - Mike's Power! Asus X470 tuf gaming plus , Corsair Vengance LPX @ 3200 MHZ , R7 1700 , 2700 , FSP Hydro 750 W , Acer Predator 144 HZ , Samsung SSD 970 PRO , egy valag vinyó , GTX 1070 , RTX 2070 , és egy csomó retró cucc :D Főleg LGA 775. Ma Te adod olcsón holnap Én neked ! Ne feledd !
-
BogyóBP
addikt
Én az usb3 as csatlakozoval voltam így hogy lejött az alaplaprol..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Mike8212
tag
Kb így
Nekem is van egy tuf x470 plus gaming. OC - T bírja, viszont a műanyag rögzítő pöckök hulladékok. Az egyik Sata alaplapi csati nemes egyszerűséggel ki csúszott a pinekből. ilyen egy lapnál sem volt még. Úgyhogy való igaz nem bírja a sok ki be rakosgatást.
[ Szerkesztve ]
The Way - Mike's Power! Asus X470 tuf gaming plus , Corsair Vengance LPX @ 3200 MHZ , R7 1700 , 2700 , FSP Hydro 750 W , Acer Predator 144 HZ , Samsung SSD 970 PRO , egy valag vinyó , GTX 1070 , RTX 2070 , és egy csomó retró cucc :D Főleg LGA 775. Ma Te adod olcsón holnap Én neked ! Ne feledd !
-
anulu
félisten
válasz Fox Mulder #38 üzenetére
2 hónapja, amikor szétszedtem az egész kócerájt, hogy az FSP táp bemenjen az EVGA helyett, végignéztem cakk-pakk, az ég világon semmi baja nincs.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Joshi
titán
válasz MasterDeeJay #45 üzenetére
Nem hinném hogy kirívóan rosszabb lenne egyik márka a másiknál.
-
-
Joshi
titán
válasz Dragon3000 #43 üzenetére
Neked felejtős, nekem meg a többi márka. De remélem nem veszünk össze ezen.
-
Joshi
titán
válasz MasterDeeJay #39 üzenetére
Itt mindenki fikázza az Asus alaplapokat, de nekem eddig pont az Asus márkával nem volt soha semmi gondom. Pedig már több generációt (Intel) használtam. Amivel viszont gondom volt: Gigabyte, MSI, ASRock.
-
-
bambano
titán
válasz MasterDeeJay #39 üzenetére
kártyán felül levő csatlakozóban mi az újdonság? 10+ éve mind olyan...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Az ötlet jó, a kártyán lévő csati is emészthető lenne de nem a lap felől hanem felül vagy oldalt vagy akár hol csak ne a lapra.
Lapra ne terheljünk már semmit, így is drágák a lapok.
Asussal meg úgy vagyok hogy van nagyon jót csinálnak vagy nagyon hulladékot. Itt van előttem céges ROG noti 24/7 megy már 2016 óta. (starfielded is viszi) De otthon meg asus lapjaim hulladékok voltak mind. (azaz majdnem mind mert volt egy kettő ami jó)
Amúgy kábelmentes vga-n nem kellene antennának lennie a videó jelhez? Vagy ebbe már beépített? pl: [link][ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
fatpingvin
addikt
oké hogy a lap kompatibilis más kártyákkal is, de ez a kártya csak ebben a deszkában lesz működőképes.
persze létező alternatíva a riser meg egy kicsi tápcsatlakozó papucs külön ami a normális PCIe tápcsatlakozóra adaptálja ezt a gold fingert. vagy fixen ráforrasztasz egy kábelt, ha már szervertápokkal meg lehet csinálniA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Mike8212
tag
Ezért tele rakom a gépem mindenféle kábellel!
-
veterán
válasz Dragon3000 #31 üzenetére
Akkor ez vissza a múltba is egy érdekes dolog, mert a szalagkábeles időszakban sem ettől főtt meg 1-2 kondi, ott még nagyon szerintem ventilátor sem volt a gépekben.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
ledgeri
nagyúr
Várom már a fél-innovációt, mikor valaki hagy egy tápkábelnyi lyukat az alaplapon, és a PCIe-ba bedugott kártyának ellen tartva kattintja be a szabvány kábelt a csak annyiban eltérő VGA-ba...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dragon3000
veterán
Pár évvel ezelőtt volt, ha jól emlékszem, az akkori csúcs vga-val. Volt a szépen kábelezett, ahol a kábelek az alaplaptálca mögött voltak elvezetve és volt a minden kábel a levegő útjában, illetve nézték azt is, ha további tömőanyagokat raktak a házba. Nem emlékszem már melyik oldal csinálta, a lényeg, hogy a kábelek esetében semmi különbség nem volt a hőmérsékletekben.
-
tibaimp
nagyúr
Ehhez még kompatibilis ház is kell. Nem véletlenül adják a drágább csomagban a házat is hozzá.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
anulu
félisten
ASUS alaplapjaim vannak a VIA 333-as chipset óta (nem ma volt...), most egy Z690. az egyik alaplapi USB picit hülye, de egyéb bajom - kopp, kopp, kopp - nincs, de ennyivel meg nem fogják garizni.
de itt a 4090 szabályosan meglepett.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Dragon3000 #18 üzenetére
A régebben mit jelent? Mekkora höt kellett akkor elvezetni? Kábelmentes és kábelezett volt?
-
laskr99
addikt
Idióta hibákat produkál. 2 lapom is, ha nem tiltottam a hálózatot alvó módban teljesen biosból, akkor random időpontokban felébredt teljesen kikapcsolt állapotból.
Pl hajnali 2 fix időpont volt neki. Biost is frissítettem ,semmit se segített.Anno pc webshopba dolgozva hasonló bugokkal találkoztunk, nagyon örültünk neki. Ez Intel 4-8 gen közt volt.
-
laskr99
addikt
Én pl évek óta anti asusos vagyok, undorító a cég hozzáállása mindenhez is. Selejtnek becézem őket.
3 egér cserém volt, fixre 4. hónapra mind meghalt. 3-at eladtam...
Apumnak 4x cserélték a monitorját majd eladta. Elsőnek elromlott a gombja, másodiknak már be volt ragadva a hangerő, 3. nek meg a bekapcsoló is mellé. 4.-et bontatlanul eladta.Nekem a kijelző akart kiesni, szerintük esztétikai hiba csak, a monitor volt 2 hónapos. A tetején ment be por meg minden, békéltető testülettel sikerült megoldani, 2x járt szervizben, egyik 1 hónap, másik Júli 10-szeptember közepe. Mind úgy kaptuk vissza,hogy jól van az úgy(blogomon olvasható)
Kop kop 1 dolog ami nem hajlandó meghalni, a router, minden mással csak baj volt. 1060 szériában a fényvezető csövek fakultak meg és nem vezették a fényt 2-3 év után, undorító.
Azóta fogadtam meg, hogy nagyon max router, semmi más ami Asus, asrock.
Msi ellenben tökéletes, Crucial is, WD és társai. Sapphire-al nincs tapasztalatom.
-
anulu
félisten
részemről örülök annak, hogy el lehet a gépházban férni. ASUS GT-501-em van, de egyáltalán nem bánom, hogy kb 1 db nagy alkatrész van benne, az a VGA. normális a légáramlat, nem fő meg semmi.
-
anulu
félisten
nem tudom, hogy mázlista vagyok-e vagy csak képes voltam úgy bedugni egy kábelt, hogy ne lazuljon ki...
9+ hónapja van meg a 4090-em (Inno3D X3 OC), ~7 hónapig átalakítóval ment, azóta direkt kábellel (FSP Hydro 1200W). semmi baja, nem olvad, nem akar leégni, pedig elég sokszor üveghangig ki van hajtva.
amúgymeg... hatalmasat csalódtam az ASUS-ban dr. VGA videója közben [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a problémám ezekkel a modern gépházakkal, hogy a méretükhöz képest pang bennük a légüres tér, egyszerűen nem jó a helykihasználásuk. Ma már szerintem eljutottunk oda, hogy miből áll egy gépház? Van egy alaplap, meg egy tápegység és ennyi. Háttértár már az alaplapon van. Akkor a többi üres tér az konkrétan minek benne? Miért nem gyártanak helytakarékos ATX méretű házakat? Ha nincs már benne kábel sem, akkor minek ezek a böhömnagy dögök? Nem értem.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
wolfman
veterán
Ugyanakkor én várom mikor lesz újra 400W alatt a VGA-k fogyasztása, vagy teszem azt 300W. Ok, most itt az új csati, biztos nem is terveznek ezzel, mert a teljesítményt nyomni feljebb olcsóbb, de na. Valamit kitalálhatnának már, mert ez az irány szerintem irtózatosan röhejes.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
BogyóBP
addikt
Annyira nem nagy pénzkidobás mert a lap másik VGA-kkal viszont kompantibilis. Kár hogy az csak az ár 1/4-e. Amúgy mi a baj a PCIE tápkábelekkel? Esztétikusan is ellehet azt vezetni.
-
bambano
titán
mi tartott ennyi ideig egy ennyire alapvető dolog megvalósításához?
#7: a pc összerakásban egy irányzat, hogy a pc dísz is legyen. ott számít.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Alogonomus #7 üzenetére
Kb. millióknak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Joshi
titán
A PCI-E 5.0-t eleve ilyenre kellett volna tervezni, aztán egy életre el lehetne felejteni a VGA tápcsatikat. Ugye anno a VGA foglalat is ilyen volt, csak a PCI-E bevezetésénél egyszerűen nem foglalkoztak ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a hazak nagy tobbsege mar uveg
-
flexxx2
őstag
itt nem csak kábel mentesség van, hanem biztos, "tuti", "füstmentes" csatlakozás is, ha fél a 12vhpwr-től akkor neki meg fogja érni
meglátjuk 1 év múlva, ha lesz több termék is, akkor bejött nekik,
így ha lesz 5070 ilyen foglalattal mehet ebbe a lapba, stb...[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez teljesen nyilvánvalóan nem azokat célozza, akik háromévente egyszer látják a gépük belsejét.
-----------------------------------------------------------------------------------
(#2) Joshi: Nem a PCI Express foglalaton keresztül veszi fel az áramot, hanem proprietary interfész van a lapon.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Joshi
titán
Ha ezt így meg lehet oldani, akkor eddig miért nem tartalmazta a PCI-E foglalat a tápellátást is? De most komolyan itt mindenki hülye? Itt mindenki.
-
veterán
Jó, jó, de van olyan, aki képes szabad szemmel is jól látható összeggel többet költeni a kábelmentességért egy olyan gépházba, amibe csak akkor néz bele, amikor összerakja, majd következőre akkor, amikor bővíti?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest