Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz sekli #75 üzenetére

Köszi, az útmutatásod alapján végül megtaláltam. Eszembe jutott hogy hátha a vga csere oldotta meg a dolgot? :F (most egy Radeon 7000 van a gépben, azelőtt egy Rage Pro Mobility volt)

Nem titok, hogy ilyesmit szeretnék csinálni, filmnézésre, mint a srácok ebben a topikban: [link]

A kábelt legyártottam (ld. lenti link), adtam a scart vezérlő lábaira (16-18) is jelet, 2db sorba kapcsolt ceruzaelem által.
    Bemásoltam a repasi altal javasolt ertekeket. Próbáltam az itt megadottakkal is [link]

Az eredmény biztató, de még marhára nem az igazi, merthogy így néz ki:

[kép]

A látszat annyiban csal, hogy a kép nem ''szalad'', hanem áll fixen, de így néz ki. Mintha csak a kép felső részén egy csíkot jelenítene meg, és amikor elfogytak a pixelek, újrakezdené.
    A jobb alsó ''szivárványcsíkok'' se látszanak ám szabad szemmel, csak a fotón. Franc érti. Mindegy.

Próbáltam módosítgatni a sync width, meg a frekvencia értékeket, de nem tudtam belőle jobbat kihozni.
    Itt kéne tovább keresgélni, piszkálgatni az értékeket (melyiket?), vagy inkább tegyek fel frisebb drivert a kártyához? (perpill a gyári cd-n hozzáadott van fent).

(Megírom a linkelt topikba is természetesen, hátha... :) )

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák