Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel a Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. / topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
koli2000
csendes tag
Sziasztok! Én egy kb 10"-os androidos tabletet szeretnék venni, olyat, amin a powerpoint bemutatók hibátlanul futnak. Amit eddig láttam letöltött alkalmazást, ott általában nem volt hang vagy levágta a képek széleit. Ha valaki tud ajánlani konkrét gépet, amin tudja, hogy hibátlanul fut a pps és a ppsx, azt írja le a tapasztalatát.
Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest