Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Én úgy csinálom, mivel az elején még mindenki nagyon erős, a top kerettel állok fel, aztán mikorra már a csapatok egy része kezd fáradni, mondjuk a szezon fele környékén, átváltok a nem annyira erős keretre, azok lennének a fiatalabbak, tapasztalatlanabbak, de őket addigra már átküldöm a táboron hogy mire eljön az idejük, veszélyesebbek legyenek
Nem várok a szezon végéig a táborral pont ezért.
Neked is ajánlanék egy ilyet, vegyél gyengébb! de elég játékost a szezon 2. felére, ők mikor belépnek a 100as erőnlétükkel nagyon sokat fognak érni.
Valaki azt csinálja, láttam már olyat, hogy úgy vesz fiatalokat, hogy ők is bent vannak a táborban ezáltal gyorsan fejlődnek, de csak eladásra, megnyomja őket fiatalon és 17évesen már komoyl ŐÉ-vel tudja eladni.
Ne tarts olyan kevés játékost, akármilyen útban gondolkodol, csak hozhat több játékos a konyhára.
Ja most nézem Sportakadémiád nincs.A karbantartót azért nem árt a többi létesítmény felére felhúzni 10sekre 5szint belőle nem árt.
Meg a sportakadémia újra, hiába elvileg nem ér olyan sokat, de mégis jól esik ha nagy bónuszt ad a tábor, meg akadémiáról elég jól megnyomtam az utóbbi 1-2hónapban a bankszámlámat
Nem elsődleges de azért néha néha ha növeled érezni a hatását 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem várok a szezon végéig a táborral pont ezért.
Nem elsődleges de azért néha néha ha növeled érezni a hatását