- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
vellera
csendes tag
válasz
_somotomo_ #1 üzenetére
Szia! van egy power mac g5-öm ami gyárilag minden benne van.
Néztem az alap lapodat nem nagyon tudom neked el képzelni,azt hogy..... :S az oké! hogy vga bele tudod majd rakni,de ahogy a házat meg kellesz bontanod hogy,
usb meg 3/4 fülest be tud dugni hátra és még nem is beszélve táp / fígy csak ha meg van g5 tápod az ugyan az
a csatlakozásod lapodra mint g5 be azt meg tudnád oldani hdd is oké csak arra figyelj szellőztetésre!!!!
power mac előröl hátra fújja az átlag pc házba meg oldalt ki megy van egy oldalán rács és azon megy ki cpu hűtése.
i7 cpu nak kell hűtés ;-) power mac rács helyet szép logó van hát sok sikert kívánok hozzá de amugy megoldható. -
greeneye166
aktív tag
válasz
urbanjozsi #4 üzenetére
WOW, nem gyenge!
Azért az ilyen ellentmondó munkastílust sose értettem: ügyesen tervez, fúr lukakat, gyönyörűen fest, jó izléssel válogatja az alkatrészeket, színeket de a flexxel (vagy Dremellel) vágott dolgait meg kegyetlenül összecsapja, mondván a javítóglett ápol és eltakar. Ez igaz is addig amíg be nem repedezik a toldásoknál. -
urbanjozsi
senior tag
-
greeneye166
aktív tag
válasz
_somotomo_ #1 üzenetére
Szia, mennyiért/hogyan jutottál a házhoz? Csak viszonyítási alap kéne a beszerezhetőségéről és az árról első körben.
Amennyire néztem ezeket a házakat, én fognám az alaplapot és amennyire lehet előre szerelném (a ház kimenetei úgyse jók normál laphoz) és a szükséges kimeneteket vezetném hátuljára. Így nem kéne különösebben szétberhelni a dolgot és csak a ténylegesen használt kimenetek lennének elvezetve.
-
TonTomika
aktív tag
válasz
_somotomo_ #1 üzenetére
A 23"-os cinema diplay-t nehezen fogod belepaszírozni...
Viccet félretéve...Videokártyából én mindenképpen valami nvidiát ajánlanék, azt könnyebben megeszi a MacOS. Utánanéztél mindennek, hogy mennyire támogatja a lapod stb stb?
Nem egy rossz gondolat egyébként, nekem is ez volt az első tervem, de kissé drága ház, szóval elvetettem az ötletet. Az tuti, hogy azzal kezdeném, hogy jó sokat nézegetem a dolgokat, mit hova lehetne tenni. Szerelgettem már PMG5-öt szóval nem ismeretlen a házikó, viszont a tápot nem tudom, hogy hová lehetne elhelyezni. A felső részt semmiképp nem bántanám, vinyónak jó helye van ott, és az ODD-nek is. Egyedül az a gáz, hogy 5DB vinyót akarsz beletenni. Szóval mégegyszer...nagyon sokáig kéne nézegetni!
Alaplap rögzítésére azt javasolnám, hogy vannak elvileg furatok ugye a gyári alaplapnak. Nos, ezekre a furatokra csinálj egy saját ATX szabványú alaplapi tálcát és arra tedd majd a lapot.
Én a megvalósításban sajnos nem tudok sokat segíteni, –leginkább szerszámok híján– viszont "kreatívkodni" kitalálni, ötletelni azt tudok.
-
_somotomo_
csendes tag
Adott egy Powermac G5 haz! Nagyon szep alapotban van,ebbe szeretnem en a kovetkezoek beleepiteni! Ehez keresek en emberket,aki jopenzert termeszetesen, segit megcsinalni!!!
Azoknak a hozzaszolasat is szivesen varom,akik mar rendelkeznek G5-os hazba epitett hackintoshal, vagy csinaltak mar hasonlot!!! Thx elore is mindenkinek....- Gigabyte s1366 GA-X58A-UD3R
- Intel Core i7 920 (addig huzva ameddig belefer)
- Scythe Mugen 2 Rev. B.
- Powermac G5 haz
- Scythe Kamariki 4 650W
- OCZ 12GB (6*2GB) 1600MHZ Platinum
- WD VelociRaptor 150GB 10k rpm (System disk)
- 4x1TB WD Caviar Black Sata3 Raid 0 (Data disk)
- Videokartya meg kerdeses (???)
- Apple Cinema HD Display 23"
- Apple alu bill.
- Apple Magic MouseEzt mind bele kellene passzirozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest