Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
_somotomo_ #1 üzenetére
A 23"-os cinema diplay-t nehezen fogod belepaszírozni...
Viccet félretéve...Videokártyából én mindenképpen valami nvidiát ajánlanék, azt könnyebben megeszi a MacOS. Utánanéztél mindennek, hogy mennyire támogatja a lapod stb stb?
Nem egy rossz gondolat egyébként, nekem is ez volt az első tervem, de kissé drága ház, szóval elvetettem az ötletet. Az tuti, hogy azzal kezdeném, hogy jó sokat nézegetem a dolgokat, mit hova lehetne tenni. Szerelgettem már PMG5-öt szóval nem ismeretlen a házikó, viszont a tápot nem tudom, hogy hová lehetne elhelyezni. A felső részt semmiképp nem bántanám, vinyónak jó helye van ott, és az ODD-nek is. Egyedül az a gáz, hogy 5DB vinyót akarsz beletenni. Szóval mégegyszer...nagyon sokáig kéne nézegetni!
Alaplap rögzítésére azt javasolnám, hogy vannak elvileg furatok ugye a gyári alaplapnak. Nos, ezekre a furatokra csinálj egy saját ATX szabványú alaplapi tálcát és arra tedd majd a lapot.
Én a megvalósításban sajnos nem tudok sokat segíteni, –leginkább szerszámok híján– viszont "kreatívkodni" kitalálni, ötletelni azt tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple asztali gépek
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest