Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
De mégis, ki foglalkozik kifejezetten Powercolor kártyákkal Magyarországon?
-
karib
addikt
Szerintem most már jók lesznek a driverek. Az Ati site-ja teljesen megújult, lehet Built by Ati és Powered by Ati cuccokhoz letölteni. Régen szerintem az volt a gáz, hogy a driver csak gyári Atikhoz települt fel. Persze rá lehetett erőszakolni a másik gyártóra is, de ez nem triviális.
-
HEBI
senior tag
Tudom, hogy miért akarsz olyat, és is vettem.
Igaz én 7500ast, de megbántam. Nem volt jó vele az eredeti ATI driver. -
guest
veterán
Hi all!
Az a kérdésem, hogy a Powercolor VGA-kártyákat hol forgalmazzák?
Engem ugyanis érdekelne az ATi Radeon 8500LE VIVO verzió, milyen áron lehet beszerezni, illetve egyáltalán van-e már kis hazánkban ilyen kártya?
Aktív témák
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest