Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Bemész a postára és megkérezed hogy jött-e neked pénz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
És minek ehhez kérdőrevonó smiley?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Outlander
addikt
válasz DeathAdder #1443 üzenetére
Igen, a start plusz az idő garantált csomag... talán egy 500 ft-al drágább, hirtelen nem találom a tarifákat.
Viszont az a vatera futárral nem kérhető, vagy legalábbis az online felületen "nem kérhető" szolgáltatás.Amúgy, ha nem a vaterán rendeled meg , hanem "amúgy", akkor már az alap szolgáltatás is, majd egy ezressel olcsóbb...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #1463 üzenetére
*egyáltalán postával fel tudok egy olyan hosszú csomagot adni?
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #1464 üzenetére
Küldeményének leghosszabb oldala 200 cm lehet, és a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, terjedelmes kezelés történik.
A törékeny illetve terjedelmes feladás felára: az alapdíj 50%-a.
Magyarul a terjedelmes csomagokat nem lehet standard csomagként feladni.
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #1466 üzenetére
A legjobb az lenne szerintem, ha megrendelnéd online, például a Vatera oldalán az MPL-t, így olcsóbb is, ráadásul háztól elvinnék.
Ha befér a postás-furgonba, akkor nem fognak kekeckedni.
Azt mondod neki, hogy 2 méteres, 10 centi még nem feltűnő.
Én legalábbis így csinálnám.Küldtem már 2 méteres szőnyeget, manus kijött, elvette a papírt, kifizettem és berakta a kocsiba, aztán elsuhant. Persze az valóban 2 méteres volt.
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz DeathAdder #1468 üzenetére
szép kis összeget fogsz a postással cipeltetni
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DeathAdder #1472 üzenetére
Az érdekes, de ha futár vette át, akkor lehetséges. Én levittem a postára (400m) és mire hazaértem már működtek a számok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fancy-boy
addikt
-
Weaver
senior tag
válasz DeathAdder #1476 üzenetére
850g -os cumót küldenék aminek 14000 az értéke, ennyit várnék (+postát) számlára utalva.
mennyi ennek a feladási díja, és mely tételekből adódik össze?
[link]nem igazadom el ezen teljesen. minden trükk nélkül (se elsőbbségi, se semmi extra.)
-
tamas1985
aktív tag
válasz DeathAdder #2091 üzenetére
Elméletileg nincs rá lehetőséged.
Az egyedüli ami eszembe jutott az az hogy a postán való lezárást választod feladási módnak, nem vagyok benne biztos de ha jól tudom akkor ott legalább azt ellenőrzik hogy mi került a csomagba, majd valki aki tudja leírja részletesen.hzsolee
Nekem eddig egyszer kellet visszaküldenem akkor semmilyen cn22 nyomtatvány nem kellet hozzá, szerintem ez csak a kereskedelmi csomagokra vonatkozik, te meg ugyebár garanciát érvényesítesz, szerintem nem fognak vele foglalkozni hogy mi van a csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
válasz DeathAdder #2791 üzenetére
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
domesz
aktív tag
válasz DeathAdder #2793 üzenetére
Nem egészen. Amit linkeltem oldalt ott kell kitölteni minden mezőt majd a kapott pdf-et kinyomtatni (ez lesz a feladóvevény) és ezzel + a csomaggal értelemszerűen menni a postára. Egyébként sima postakocsi fogja kézbesíteni.
Mivel kicsit megdolgoztatnak téged is ezért kedvezőbb a feladás díja.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
válasz DeathAdder #2795 üzenetére
De igen, jobb oldalt tudod kiválasztani hogy az utánvételt készpénzben vagy bankszámlára kéred.
-
domesz
aktív tag
válasz DeathAdder #2797 üzenetére
Igen mindenképpen a fel adónak kell fizetni. Sajnos számlára sem gyorsabb.
-
domesz
aktív tag
válasz DeathAdder #2799 üzenetére
Nincs mit
De annyit hozzátennék hogy én mindig postán adtam föl de házhoz. Egyszer rendeltem úgy hogy háznál vegyék fel de nem jöttek soha, majd lementem a postára és megkérdeztem hogy miért azt mondta hogy ilyen esetben kell küldeni egy + mailt nekik hogy te ezt megrendelted. Nem tudom hogy ez még mindig így van e de egy kérdést megér szerintem nehogy te is így járj.
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #2797 üzenetére
"Tegyük fel hétfőn feladom, készpénzben nagyjából szerdán kapom el az utánvétel árát. Utalással is ennyi idő vagy esetleg néhány órán belül a kézbesítés után már is megkapom az összeget?"
Vaterafutárral még sosem adtam fel úgy utánvétellel hogy kp-ben hozza vissza a postás, mindig számlára megy. Ellenben amit a sima postán adtam fel és a postás hozta a pénzt, az az átvételtől számítva nekem sose jött meg 2-3munkanapnál hamarabb. Amióta vaterafutárral küldöm az utánvétes cuccokat kivétel nélkül az első nap feladom, másnap megkapják, harmadnap a számlámon a pénz forgatókönyv zajlik le, nekem ez a legkényelmesebb.
Give them hell Ukraine!
-
Hintalow
senior tag
válasz DeathAdder #2810 üzenetére
Nem hinném, hogy sokkal gyorsabb lenne.
A készpénzkezeléssel járó dolgok sajna mindig lassúak.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #2825 üzenetére
Előttem lévő postázónak 1 hetet mondtak a pénz megérkezésére maximum...
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #2825 üzenetére
Ez belföldi csomag volt?
Mert ilyen téren a Vaterafutárnál kb nincs gyorsabb.
Give them hell Ukraine!
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #2828 üzenetére
Elképzelhető szerinted, hogy ebből keddig se lesz semmi?
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #2829 üzenetére
1 hét maximum nekem mindig ezt hajtogatják vaterafutárnál.
Ja meg potom pénzből megúsztad volna ha inkább őket választod de ezt Te is tudod.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #2831 üzenetére
Csütörtökön 18:23-kor adtam fel egy 60x60x20-as 7kg tömegű csomagot és már írtak vissza, hogy pénteken meg is kapta. Szóval le a kalappal a vaterafutár előtt ilyen gyorsan még nem kézbesítettek nálam, viszont én készpénzben kértem most az utánvétet erre leszek kíváncsi mikor jön meg.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #3288 üzenetére
Ezt úgy hívják postán maradó csomag.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3288 üzenetére
Így van, postán maradó csomag.
Majd ha mész átvenni, a könnyebb megtalálás érdekében a csomagszámot add meg, esetleg nyomtasd ki.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3293 üzenetére
Címzés:
1. Te neved vagy aki átveszi
2. Posta neve: Tiszasziget postapartner
3. Cím: Tiszasziget, Szent Antal tér 3
4. Posta irányítószáma: 67565. A csomagra rá kell írni, hogy "postán maradó".
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #3293 üzenetére
Amúgy bizonyos szolgáltatásoknál még olcsóbb is Postapont
Give them hell Ukraine!
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3307 üzenetére
Persze.
Ez nem lenne jó?
[link]Itt simán belehet állítani, hogy melyik postán akarod átvenni.
MPL... -
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3367 üzenetére
Szerintem ma már megérkezik a tiszaszigeti postára.
Szegedről indították a mai napon, tehát nagyon valószínű.
Hogy ha felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor ők elvileg részletesebben látják a csomag útját.
Egyébként elég gyakran frissül. Tehát 1-2 órán belül.Szerk.: Hogy ha neked onnan drága telefonálni, akkor megkérdezhetem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3369 üzenetére
Csak a csomagszám alapján megkérdezem. Nem szükségesek az adatok.
Fél órán belül megírom, hogy mit mondtak. -
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3371 üzenetére
Felhívtam őket, és Megérkezett a csomagod!
Először kérték volna a nevet, de végül csomagszám alapján is meglett.
Örülök, hogy segíthettem.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3373 üzenetére
Nagyon szívesen, akár máskor is, és köszi a sört.
-
bajaki
őstag
válasz DeathAdder #3377 üzenetére
Hmm. Nem tudom, az enyémet lehet, hogy 2 naposként adták fel. Nem vagyok benne biztos, mert webshop küldi. De annyira nincs értelme 2 naposként feladni, mert szinte nincs is különbség árban.
-
Fancy-boy
addikt
válasz DeathAdder #3924 üzenetére
Szia!
Igen-igen
[link]A lap alján vannak a December 29-30. változások.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #4829 üzenetére
Az a súlyától és a terjedelmétől függ, egy bizonyos súly és méret alatt ajánlott levélként előreutalva postán maradóként az olcsóbb, felette MPL Vaterafutár Postapontra.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #4831 üzenetére
A pontos összeghez le kell mérni a csomagot.
A címzett neve a tiéd lesz, a cím viszont a postáé. [link]
Give them hell Ukraine!
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #4842 üzenetére
Szia ideztem: " A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz." -[link] -
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #4844 üzenetére
Nincs mit, en meg mintha 1000 eve kuldtem volna valamiert nem a postan maradora gondoltam.
-
Myers
senior tag
válasz DeathAdder #4851 üzenetére
Bonyolultabb, és néha http XXX hibát ad. Szóval inkább vaterafutár.
A másik kérdésedre nem tudom a választ.
Más téma:
Nektek működik a posta nyomkövetője? Beírom a számot, és a végtelenségig homokórázik.[ Szerkesztve ]
http://www.muszaj.hu/
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #6852 üzenetére
közben olvasom hogy amannyiben 2,4 cm - el magasabb a küldemény úgy már nem is mehet ajánlott levélnek?
-
Dealer95
őstag
válasz DeathAdder #6853 üzenetére
Jól olvastad.
Legolcsóbb megoldások:
MPL csomagautomatába: 490 Ft (2kg-ig)
FoxPost árak: [kép]
MPL házhoz: 1090 Ft (2kg-ig)
MPL PostaPonta: 990 Ft (2kg-ig)
DPD: 1040 Ft (3kg-ig)[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #7213 üzenetére
Szia!
Vaterafutar mpl-el add fel ott tudsz utánvétet kérni és olcsón is meg lehet úszni viszonylag. Kérheted házhoz, postára vagy postapontra.
Postapontra: 990,- + 350,- (utánvét)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz DeathAdder #8600 üzenetére
Nem tudok olyanról hogy be lehessen vinni valahova.
Give them hell Ukraine!
-
maj-viktor
őstag
válasz DeathAdder #8598 üzenetére
vaterafutar.hu-n keresztül tudod legolcsóbban kihozni!
(ha van vatera reged-eladásod, akkor még olcsóbban)2kg-ig, ha házhoz küldöd 1.310 Ft +az utánvétel díja, ha utalva kéred
+350 Ft, ha kp.-ba akkor +630 Ft
azaz 1.310 + 350 Ft a legolcsóbb így: 1.660 FtHa nagyobb tömegű a csomag, akkor több, ha "csak" postáig küldöd kevesebb... csomagautomatákba a legolcsóbb 890 Ft (súlykorláttól függetlenül)
Igazából ez a 2táblázatból kel "Kinézned" tömeg és összeg alapján csak! Ha csak "sima csomag", nem utánvétel akkor csak a fenit táblázat a tömeg alapján!
(vaterafutáros csomag alapból 150.000 Ft-ig értékbiztosított felár nélkül és alapesetben 1-2munkanap alatt kézbesítik)Áru értéke-e összeghez lehet írni 150E Ft-ig felár nélkül (ha elveszne / megsérül)
Utánvételi összeg-hez meg a feladási díjjal terhelt összeget kell írnod, azaz ha 10.000 Ft értékű a csomag, akkor a 10.000 Ft + a fenti példa esetén +1.660 Ft (hogy a vevő fizeti a ptkg.-et)("Ha a szállítási költséget a címzettre kívánja terhelni, kérjük számolja azt bele az utánvét összegébe. A szolgáltatás díját a feladó minden esetben köteles a csomag feladásakor a futárnak átadni.")
POSTÁN MARADÓ kérdés: borítékra / csomagra kell írni, hogy POSTÁN MARADÓ és "ott marad"... így még a 2,4cm-es levélcsomag vastagságot is kilehet játszani... azaz levélként feladhatsz postán maradó, de 2,4cm-nél vastagabb csomagot! Azaz ajánlott levélként így olcsóbban tudsz feladni! De amúgy a vaterafutar a legolcsóbb.... a posta honlapján vagy személyesen feladva drábább!
1.550 Ft 2kg-ig , 1napos munkanap garantált 1.790 Ft
https://www.posta.hu/static/internet/download/2018_majus_tarifatabla_HU.PDFEz vatera futárral megoldható 1.045 (ha van vatera reged-eladásod) / 1.310 Ft-ból (ha mezei user vagy)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz DeathAdder #8598 üzenetére
Feladáskor neked kikell fizetned a ptkg.-et... ha átveszi, akkor fizeti ő! És itt jön a buktató! Ha nem veszi át... akkor nemhogy buktad azt a 1.660 Ft ptkg.-et, hanem hogy még visszakapd a csomagodat kell fizetned valami 950 Ft visszaküldési díjat!
Ennyiben pl. jobb a jófogás futár! Többet vonnak le (most talán 2.190 Ft az utánvételes díjuk), de ingyen visszahozzák! Viszont ott kell akkor eladnod, stb.
Jófogás futár házhoz jön és házhoz viszi... valamikor felveszi 10:00-18:00 között valahogy
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest