Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Vettem két gumit autóra, felni nélkül. Mondtam neki, hogy Start csomagba adja fel, mert abba belefér és 1770 Ft. De ő semmiképp nem akarja, hanem az MPL futárral hozatja és azt mondja,hogy1550 Ft lesz. Most én utánanéztem az áraknak, de ott mindha Km díj is lenne, nem tudtam értelmezni azt a táblázatot minden hülye zónák megszarok irkálva vannak. A távolság kb. 200 Km -belföld, faluba szóval nem olyan helyen ahol van postaközpont- akkor most ez fix 1550 Ft vagy mi?
A másik kérdésem, hogy ez a futár ugyanaz a postás aki jönni szokott, vagy külön autóval hozza valaki más?
-
Fancy-boy
addikt
Ez sokkal olcsóbb és ezt is feladhatod személyesen a postán ha akarod.
Szóval így jobban jársz, mintha csak simán besétálnál a postára és ott mondanának rá egy összeget.Sajnos a posta.hu néhol elég kacifántos, még nem találtam meg, hogy 20 kiló felett mennyiért tudnád feladni, kihagyva az MPL-t.
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani hogy, 20 kg feletti 40x40x40 cm-es csomagot mennyiért visz el a posta? -
Fancy-boy
addikt
válasz
marec1122 #1192 üzenetére
Kézbesítés körülményeinek vizsgálatára tudakozódás indítható, melyet a feladást igazoló eredeti feladóvevénnyel vagy erről készített másolattal, illetve a Posta által kiállított másodpéldány bemutatásával, a küldemény feladási napját követő tizenötödik naptól számított hat hónapon belül kezdeményezhető, bármelyik postai szolgáltató helyen.
Non.stop biztos nincs.
Hétfőtől szerdáig, pénteken 08:00-17:00, csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
A posta sem hülye. Megvárja a 15. napot, ami érthető, különben állandóan fizethetnének kártalanítást.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok van a postának nonstop ügyfélszolgálata?
és ha 1 naposra van feladva a csomag és nem érkezik meg akkor ki felé élhetek panasszal és mi az esélye hogy kártalanítanak_? -
Storms
őstag
üdv
Még mindig nem ért oda a muthét szerdán feladott alaplap. Belföldi csomagként adtam fel. Bp-re. Megkérdeztem minden nap a 0640464646-os ügyf. szolgálatot és most azt mondják hogy a BP-i 1-es csomagközponton van és nemtudják mikor viszik ki. Mire számíthatok? Telefonszámot tudtok?
-
Fancy-boy
addikt
Így van, ahogy írtad.
De, itt kilehet választani azt is, hogy az általad kiválasztott postára elviszed.
Ami még fontos:
A csomag feladásához a címiratot a feladónak kell kinyomtatnia, függetlenül attól, hogy háznál vagy postán történik a feladás! A rendszer PDF-formátumban kínálja fel a címirat nyomtatását/mentését a megrendelőlap kitöltését követően. Minden címirat csak egyszer használható fel.
Tehát remélem van nyomtatód!
-
Fancy-boy
addikt
Olyat én még sehol nem láttam, hogy fizetés nélkül elvisznek csomagot.
Minden cégnél, így a Magyar Postánál is ki kell fizetni a feladás díját, különben mire fel vinnék el?
Az utánvétel nem azt jelenti, hogy a címzett fizeti a postaköltséget.
Csak azt, hogy a csomag értékét vissza viszik neked.Persze te belekalkulálhatod a postaköltséget az utánvétel értékébe.
Remélem érthetően írtam le, de ha van kérdésed akkor ne kímélj.
-
ESP
őstag
Rátalátam erre
Itt lehet olyat, hogy előre kifizetem a PK-t?
Tehát hogy a vevőnek csak odaadja a postás a csomagot neki pedig az 50k-t kelljen kifizetnie?
Fancy-boy
1080 és 1300ft értékbiztosítva? Hmm! Ez egészen baráti!
Háznál meg 1480. 180ft-t megér ez a luxus -
Fancy-boy
addikt
Próbáld ki ezt: [link]
Itt kicsit menj lejjebb, ott töltögesd ki az adatokat, és a lap alján rögtön kiírja, hogy mennyi az annyi.
Kitudod választani, hogy kell-e értékbiztosítás, stb...Egyébként ez a Magyar Posta futárszolgálata, az MPL, de kilehet választani, hogy te személyesen adod fel a csomagot a kiválasztott Postán.
-
ESP
őstag
VGA-t postáznék utánvéttel.
Kb 1,5kg a csomag. A pénz aminek vissza kéne jönnie 50.000Ft.Mennyi lesz a feladás díja kb? Biztosítással és anélkül is érdekelne.
Sajnos nem találtam semmi féle kalkulátort.
Előre is köszönöm aki tud válaszolni.
-
Storms
őstag
válasz
Fancy-boy #1177 üzenetére
Rajta volt persze, eddig mindig ha igy adtam fel, csomagként másnap oda szokott érni, most meg szerdán feladtam erre most sincs semmi. Pedig direkt nem ajánlottan adtam fel mert igy kocsival viszik biztonságosabb -elvileg-. Talán hétfőn. Csaj azt mondta a telefonba lehet hogy sok a csomag azért...KÉTLEM!
-
Fancy-boy
addikt
Naná.
Nekem is az elosztóban maradt egy csomagom, mindig mondták a telefonban, hogy ott van, erre 1.5 hét múlva kihozták.
De ha kiviszik, érdemes lesz megnézni, hogy nem nyúltak-e bele.
Tehát nem lett-e visszaragasztva postai barna ragasztóval.Cím rá volt írva a külsejére is? Tehát nem csak a nyomtatványon...mert az leszakadhat.
-
Storms
őstag
válasz
Fecogame #1171 üzenetére
De akkor várhatom hogy kivszik hétfőn még a feladott lapot a számtechboltnak vagy már gyanus hogy 3 nap után sem viszik ki? Remélem nem keveredett el. Érdekes hogy azt irják a posta.hu-n hogy gyors, 1 max 2 nap alatt odaér ha igy adom fel belföldi csomagként.
Ma felhivtam a postát azt mondták a központban van. Ez mit jelent? Oda nem mehet érte ezt is mondta
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fecogame #1171 üzenetére
Azt mondod, hogy 5 nap után elkezdik keresni? Szerintem nem.
Kézbesítés körülményeinek vizsgálatára tudakozódás indítható, melyet a feladást igazoló eredeti feladóvevénnyel vagy erről készített másolattal, illetve a Posta által kiállított másodpéldány bemutatásával, a küldemény feladási napját követő tizenötödik naptól számított hat hónapon belül kezdeményezhető, bármelyik postai szolgáltató helyen.
Magyarul, ha hamarabb mész, nagy valószínűséggel elhajtanak.
Persze próbálkozni sosem árt. -
Storms
őstag
üdv
Egy alaplapot adtam fel csomagként szerda reggel belföldi csomagként és még mindig nem ért el a cimzetthez Pestre Mórrol. Mit lehet tenni ilyenkor? postát felhivtam azt mondta hogy kézbesítésre vár és hogy tegnap kiviszik de nem vitték. Várjak még vagy mit lehet?
-
mickemoto
őstag
Hali!
Ausztriába nagyobb csomagot hogy érdemes feladni hogy a legolcsóbban és biztonságosan odaérjen( 8-10 kg-os).Posta/futár/bármi egyéb? -
hoffman_
nagyúr
válasz
Fancy-boy #1162 üzenetére
Igen, úgy tudtam, hogy hiába csomag, attól még lehet levélként postázni, ha nincs 2kg - bár a pontos leírásod (
) alapján már pont kicsúszik belőle. Köszi a tippet, akkor megnézem ezt az MPL-t. Bár itt a posta a sarkon, lehet, hogy el kéne botorkálnom, az lenne a legegyszerűbb
Trebron:
Köszi neked is
-
Fancy-boy
addikt
válasz
hoffman_ #1160 üzenetére
Mivel az már elég nagy méret, levélként már nem tudod feladni.
De attól még, hogy valami kartondobozban van, lehet levélként postázni, csak méretfüggő.Érdemes az MPL-t választanod: [link]
Akár Online is megrendelheted, kijön egy ezresből.Levélként ez a maximum:
Legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 90 cm, de a leghosszabb mérete 60 cm-nél nem lehet nagyobb. -
Trebron09
őstag
válasz
hoffman_ #1160 üzenetére
Nem... mivel dobozba lesz ezért csomagként add fel (20Kg-ig standard csomag 1115Ft + esetleg elsőbbségi {zöld nyomtatvány}), mivel így ajánlott is lesz egyben a küldemény.. kapsz róla papírt, hogy feladtad és ha bármi gond lenne azzal tudsz intézkedni.
De ha fontos ami benne van akkor 2K-t áldozz a posta költségre és értéknyilvánítással {sárga nyomtatvány} add fel, úgy majd vigyáznak rá.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Elolvastam az első hsz-t, de még sose adtam fel csomagot, van pár dolog, ami így sem tiszta
Adott egy ATX méretű doboz, szépen, biztonságosan, útra készen. Szerintem 2kg alatti. 22 ezer forintnyi árú van benne, az új tulaj előreutal, a vételárat, és a postát is. Ilyenkor hogy kell feladnom? Továbbra is levélként igyekezzek, ajánlottan, és ennyi, semmi más?
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy adhatok-e fel Magyarországon, hazai címzettnek úgy küldeményt, hogy feladónak külföldi címet adok meg.
Üdv.
-
Storms
őstag
Sziasztok
Felszeretnék adni egy kb 1m-1.5 méter hosszú,(szélessége 30cm kb) dobozt amibe csillagászati távcső van, olyan 15kg lehet. Utánvéttel küldeném belföldre, ez kb mi pénz lesz? Egyáltalán számít a doboz hosszúsága?
Ez a doboza: KÉP Persze mikor vetttem akkor is postáskocsi hozta. Csak azért tudjam holnap hogy mire számítsak.
és az összeget kb mennyi idő alatt kapom meg? -
Fancy-boy
addikt
Ez elég érdekes, mert a múltkor szintén egy csomagot "hagytak el".
Vettem itt a kollégától egy kormányt, 9 kilós csomag, 1,5 hétig volt az elosztóban Budapesten!
Pedig csak Budapestről-Budapestre ment a csomag!Már készültünk volna tudakozványt indítani, erre szombaton kihozták, amikor nincs is posta!!!
Nem, nem volt munkanap! -
Muton
addikt
Köszönöm srácok! Akkor megpróbálok rá kérni, ha nem adnak, akkor a kézbe megoldás lesz. bár ha kellően nagy a láda, és nincs ajánlva, akár be is dobhatná magától ...
-
Füleske
addikt
Törékenyként nem tudsz levelet küldeni , de gondolom ajánlottként küldöd és így plusz 10 (tíz ! ) Ft - ért kérhetsz rá olyat hogy "levélszekrény útján nem kézbesíthető".
Fecogame : az érdekes , mivel nem szerepel sehol sem , az ára sem a törékeny levélnek. Plusz a sima csomagot sem tudod törékenyként feladni , csak a start/ start pluszt.
-
Muton
addikt
Heló!
Tfh van egy A5-ös borítékom. Hogy tudom úgy küldeni, hogy ha a postaláda kisebb, akkor hagyjon ott egy üzenetet, hogy nem fért be és ne hajtsa ketté (függetlenül attól, hogy ketté tudná)? Van levélre is olyan, hogy törékeny matrica vagy ilyesmi?
-
Füleske
addikt
Az értékbiztosítás nélkül feladott és elveszett vagy teljesen megsemmisült csomagokra és ajánlott levelekre a posta kártérítési átalányt fizet. Az átalány a feladási díj 15 - szöröse , plusz a feladási díjat is visszafizetik , tehát 16 - szorosa. Esetedben 17840 Ft. Elveszettnek kell tekinteni a csomagot ha a feladástól számítva 15 napon belül nem érkezik meg.
Bővebben : [link]
Küldeményforgalmi Üzletszabályzat - ÁSZF II. 5.1.2 pont (29. oldal) -
ESP
őstag
Hello!
A gondom!
Egy vga-t cseréltem itt aprón.
A kolléga szerdán (11.07) feladta az övét. Azóta se ért ide.
Ma voltam a postán, csomagszámmal vagy mi a fenével ott azt mondták hogy utoljára aznap 20:27-kor a budaörsi logisztikai biszbaszban volt a csomag leolvasva. Azóta semmi infó nincs róla.Se értesítő semmi. Postán sincs.
1115Ft-s standard módon lett feladva egy dobozka benne egy 13e ft-s vga-val.
Mit lehet tenni? Ha netán megfújták akkor ugrott a 13.000Ft?
-
Timocicu
senior tag
Van itt Valaki , Aki tapasztaltabb nálam GLS csomagcsere témában???
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fecogame #1142 üzenetére
Jah, csak a gyakorlatban ugyanannyit számláznak ki, mintha a postás vinné. Ezt tapasztalatból mondhatom.
Nagyon nincsenek képben...Egyébként szerintem az sem mindegy, hogy milyen irányítószámot írsz be. Legalábbis én ezt a példát követem:
"Az irányítószám minden esetben 1910 legyen!"
-
Olcsó utánvétel
Ha nem a postás hozza ki a pénzed, hanem banki átutalással kéred a kifizetést, akkor jóval olcsóbban feladhatod utánvéttel a cuccod. Csak ezt sok postás nem tudja, ezért érdemes nekik vinni egy postai díjszabás oldalt kinyomtatva, hogy meg tudd mutatni, hogy lehet banki átutalással is kérni az utánvétet.
Az utánvételi szelvény kitöltésénél mindössze annyival változik, hogy a címed helyett a bankszámlaszámot és a nevet kell beírni.
-
Directors
senior tag
Üdv!
Eltudnátok nekem mesélni,hogy miként is működik a posta?
Tételezzük fel,hétfőn délelőtt én feladok egy utánvételes,elsőbbségi levelet.
- Ezt a levelet hétfő este beteszik egy autóba és elviszik abba a városba ahová küldtem a levelet? Esetleg egy közös elosztóba ahonnan majd elviszik abba a városba ahová küldtem a levelet,majd a postás házhoz viszi?
-Ezt a levelet kedd reggel(inkább hajnalba) elviszik egy közös elosztóba ahonnan az adott város postájára,vagy esetleg egyből házhoz viszik?Valahogy így működik ez?
-
Fancy-boy
addikt
Levél feladáshoz:
Legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb.
Tekercs alakban a hosszúsága és az átmérő kétszerese együttvéve legalább 170 mm, legfeljebb 1040 mm, legkisebb átmérője 23 mm, a hossza legalább 100 mm,legfeljebb 900 mm lehet.
Egyébként én a múltkor egy A4 alakú bubis borítékot akartam feladni levélként, erre azt mondja, hogy ez meg mi? Mondom légpárnás boríték. Nagyon húzta a száját...
-
Directors
senior tag
válasz
Fecogame #1132 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet.A postán minél több pénzt kiakarnak húzni belőled ha csomagot vagy levelet adsz fel.
Bár kivételesen most kellemeset csalódtam az egyik fiatal alkalmazottban.Segített kitölteni egy papírkát. Bár az más kérdés,hogy tényleg odafog-e érni a csomag ahová akartam mert valaki másnak a csomagjára irkált. Bár lehet mást is elrontott. -
Toxicano
tag
A múltkor adtam fel egy csomagot, 5 percet vártam közvetlen a pultnál és megvártam még a kolléganők megbeszélik, hogy Juditka esküvőjére legyen glutén-mentes sütemény is, mert a János érzékeny rá. Mikor megbeszélték a 45 körüli molett asszonyka szemöldökét fel-, száját lehúzva, fejét hirtelen hátrairányuló mozgással rám fordul. "Csókolom kezét-lábát. Szeretném feladni ezt a csomagot." Nagyot sóhajt, elkezd keresgélni egy papírt, írkál rá, majd leméri a csomagot. Számolgat és 2055 Forintra jött ki a feladási díj, a csomag 1.3 kg volt. Nem igazán tetszett, így megkérdeztem, nem lehetne-e levélként feladni. Ismét nagy sóhaj, elővesz egy másik papírt, arra is írkál, majd odaadja azt. "Töltse ki, utána fáradjon a 4-es ablakhoz." Leültem, kitöltöttem, odavittem ahol fogadott egy másik asszony. Köszönök illedelmesen, odaadom a papírt, nézi a csomagot, majd így szól: "Há' de ez nagy." -(egy tápegység volt benne)- Leméri ő is, ugyan úgy 1.3 kg és mondja, hogy ezt csak csomagként lehet. Nagyon ideges voltam, de úgy éreztem ők jobban tudják és rájuk hagytam. Még a végén átcibáltam volna az üvegen keresztül mind a kettőt. Csak azt nem értem, hogy az előző pultnál ülő, nagy fizikai munkát végző asszony, miért nem mondta, hogy ezt nem lehet levélként. Vélemény?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ha utánvétellel adok fel egy levelet elsőbbségivel akkor mennyi idő után kapom meg a pénzem?
-
Takuun
aktív tag
Valaki segítsen abban, hogy egy 5 kg súlyú zsákot (masszív műanyag), hogy tudok postán feladni? Hogy tudnám becsomagolni és mennyibe kerülne? Értéke 15-20 eFt.
Válaszokat privátban szívesen fogadnám, mert elég nehezen találtam meg a topicot!
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem az ajánlott levelet nem lehet követni az interneten.
Viszont hívd fel az ügyfélszolgálatot a : 06 40 46 46 46 os számon és ott diktáld be az azonosítót.
Megfogják mondani, hogy hol a levél.Egyébként itt van, hogy mit lehet követni:
Milyen szolgáltatásokhoz vehető igénybe?
Üzleti csomag
Nemzetközi postacsomag
Európa+ csomag
Belföldi EMS gyorsposta
Nemzetközi EMS gyorsposta
Időgarantált csomagtermékek (start és start plusz)
Posta business pakk (plusz, economic)
Inverz csomag plusz
Belföldi értéknyilvánításos (EL jelű) levél
Egyszerűsített utánvétkezelés (EUV)
Nemzetközi ajánlott és értéknyilvánításos levél -
nor_i
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, h feladtam egy levélküldeményt ajánlott+elsőbbségivel 24.-én, Budapestre! Ahova ugye sima ajánlottal is oda kéne érnie másnapra, és ma kaptam egy emailt az illetőtől, hogy ő még csomagot nem kapott.. Megnéztem, a cím stimmel, küldtem neki másolatot is az ajánlási szelvényről, próbálkozok a nyomon követéssel is, de valamiért visszadobja a rendszer az általam beírt küldemény azonosítót az alábbi hibával :"Az alábbi azonosító formátuma nem megfelelő". Mit tudok tenni ilyen esetben?
-
mickemoto
őstag
Valaki járt már úgy hogy feladott egy csomagot és azt nem vették át és visszajött és a visszdíjat is ki kellett fizetni?Tényleg fizetni kell ha visszahozza a postás?
-
Ma voltam feladni úgy, hogy bankszámlára utalják át az összeget utánvétnél, a nő majdnem leharapta a fejem, hogy ilyent nem lehet... Aztán odahívta a postafőnököt, hogy mégis hogy van ez. Ő elmagyarázta neki, hogy lehet ilyent, így meg így töltse ki. Oké, kitöltöttük, de a végösszeg ugyanannyi lett, mintha simán adtam volna fel, pedig jóval olcsóbb a netes kalkulátoruk szerint. Most megyek is vissza rendet tenni
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fecogame #1114 üzenetére
Régebben volt csomaghoz is kalkulátor. Azzal mi a helyzet?
Ezzel a levél kalkuláttoral nem értem mit szöszöltek ennyit...Én már adtam fel utánvétel és a számlámra kértem a pénzt.
Kézbesítéstől számítva 2. nap reggelén a számlámon volt a pénz.Egyébként ha már Posta:
Vettem itt az aprón egy kormányt PC-hez. Majdnem 10 kilós csomag. Csütörtökön feladták Budapesten, és a szombati munkanapot is beleszámolva, már 3 napja sehol semmi. A vicc az egészben, hogy én is budapesti vagyok.
Ez egy standard csomag egyébként.
A feladó Media-Marktos újságba csomagolta a dobozt, lehet megtetszett valamelyik postai alkalmazottnak? -
Adtatok már fel úgy utánvétes csomagot, hogy a számlátokra utaják át az összeget? Drámaian olcsóbb így...
500g alatti levelet 1800 Ft helyett csak 950 Ft-ért fel lehet adni
-
yolan
őstag
Elég fos napom van, erre még a posta oldalán egy pdf-ből csillagokkal kiegészítve bogarásszam ki, hogy mi menny.
Valaki kérem segítsem. Belföldön szeretnék utánvételes buborékos levelet küldeni. Egy joghurtos doboz méretű vacak, szépen becsomagolva. Lényeg, hogy utánvétellel kéne feladnom. Mit kell kitöltenem és mennyi lenne a postaköltség? -
Chereiose
addikt
Ja megvan, 750 G alatt 800 ft körül van
-
Chereiose
addikt
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy játékot szeretnék vidékre feladni, tehát 1kg alatti csomagot, ez mennyibe kerülne?
köszi -
Újra van működő postai díjkalkulátorunk
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ha sima postai csomagot szeretnék feladni akkor ilyet kell kitöltenem ugye?
(Standard csomagként szeretném feladni.Semmi extra nem kell.)
[link]
"Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz "Fentről lefelé a 3. zöld. -
válasz
mefistofeles #1100 üzenetére
Azért volt furcsa, mert a feljebb linkelt árlistában sehol sem volt ilyen olcsó ajánlat
-
Timocicu
senior tag
válasz
mefistofeles #1100 üzenetére
Valószínű ... , mert épp azt néztem, hogy így szinte olcsóbb a tarifa, mint a normál csomagfeladásnál ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready