Hirdetés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Átirányítás után a topikot zártam!
-
club1
veterán
A fórumokban általános szabály, hogy egyéni kérdésre nem nyitunk topicot ha van olyan topic (itt van több tucat is), amire a kérdésünk ráhúzható. Azokat ui. a kérdés szakértői listázzák, míg az új topicokba csak elvétve néznek be, mivel utóbbiakban egyszerre max. egy embernek segítenek a válasszal.
Pl. ott a tűzfal topic, vagy hálózatokról alaposan, vagy windows 7. Inkább utóbbi kettőt javaslom ha nincs pluszban telepített tűzfalad. -
TosunA
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám adódott, hogy a gépemen egyik napról a másikra (ennek már 2 hete kb., azóta szenvedek vele) minden portom zárva. Vagy legalább is teljesen mindegy, hogy a www.canyouseeme.org oldalon milyen portot nézek, vagy visszautasítja, vagy pedig kiírjaa lekérésnél, hogy timed out.
Vírust nem találtam semmivel se (még csökkentett módban sem), tűzfal kikapcsolva (a szolgáltatásoknál is, nem csak a vezérlőpultban).
Routerem nincs, mivel csak én használom a netet (Digi). Tehát így még a portforward se működik gondolom, mert nincs mit hova továbbítani

Ha esetleg valakinek van ötelete, vagy csak további kérdése van, akkor kérem segítsen.
(Win7 64bit oprendszer)
Köszönettel:
Gábor
Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest