Új hozzászólás Aktív témák
-
A kritikákra hallgatva (= senkinek nem volt gusztusa a gombokat próbálgatni a pálya legelején), egyszerűsítettem azt a részt.
Legrosszabb esetben 8 elrendezésen kell keresztül menni (de nem csak a gombok kellenek a lift beindításához.) Még egy kis segítség: a lézerek egy szót fognak kiadni. (Ez eredetileg is így volt.)
Aki feliratkozott a Sweettooth pályára, annak legközelebbi indításnál már az egyszerűsített (light) verzió fog betöltődni. (Workshop-omban azért mazochistáknak még ott az original is.)Ezen kívül lecsiszoltam és bővítettem azt a pályát is, amivel kezdtem a pályatervezővel való ismerkedést. (Munkacíme Dark Deep volt, de a bővítések és a világosítások után már Keep Falling néven publikáltam.) Ez kifejezetten könnyű agyban, inkább csak sietni kell, meg ügyeskedni, de még az se veszélyes.
Nagyon igyekeztem (=sokat teszteltem): elvileg egyiken se lehet elakadni és meghalni is csak egy pár helyen (az persze szándékos).
Talán még építgetek később, de a következő napokban aligha.
-
A "kicsit játszunk vele" felindulásból jó pár beleölt óra lett... (Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy több időt töltöttem az elemek kiszedegetésével és összevonásával, mint az építésével -- folyamatosan átléptem a build limitet.)
Ezzel együtt kész, hatalmas és talán elég nehéz is (folyamatosan egyre könnyebbek a feladványok).
Nem annyira logikai, inkább trial-and-error jellegű, illetve memória és szerencse kell hozzá (hogy az ember meglássa a megoldást).Ha valakinek van rá érkezése próbálgassa és hagyjon (kíméletes) kritikát.
Amúgy durva, hogy milyen rövid idő alatt mennyi készült. Gondolom persze sok a szemét meg bugyuta, de gyakorlatilag csepp a tengerben, amikor valaki valami újat publish-ol, pedig két napja megy csak az akció. Aki egy hónap múlva érkezik a partiba, esélye nem lesz nevet szereznie magának,mindenki a már "befutott" pályaépítők műveit fogja figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest