- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Milyen videókártyát?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
-
turho
addikt
-
turho
addikt
Gyanús volt

Atól még szeretheted pl. a sört
vagy a likőrt.
Az avatarod alapján is hölgynek azonosítottalak. És poénból írtam.
Szóval sztem ilyen Signt csak akkor vegyél ha szét akarod verni működés közben egy sodrófával. -
tusi74
őstag
-
turho
addikt
Sztem ezt is kidobnád. Inkább idd el az árát!

Vagy vegyél valami asztalit, biztosan jobb lesz mint ez a homokozólapát-műanyag futurisztikai rémtermék. -
turho
addikt

Akkor az hihetetlenul sokat er egy hordozhato dvd lejatszonal.

LOLFeature

-
tusi74
őstag
Fúúúj!!!!
Na nekem ilyen nem kell. Nem mintha nagyon sznob lennék, de még azt az egeret is kidobom, aminek a műanyagja recseg-ropog a kezemben. Minimum, hogy tartós benyomást keltsen. -
littlemole
őstag
-
turho
addikt
Valami nagyon rögös úton találtam egyszer egy weblapot, ahol kismillió cuccok volt
meg soksok taiwani karakter.. _
Volt már cd-s mp3 lejátszóm is tőlük. Még időben eladtam harmadáron
nem találok szavakat olyan bóvli volt, és kuttyogott a hangja mindennel. -
turho
addikt
Most ebben van LCD vagy nincs?

A leirasban '' Nagyméretű LCD kijelző'' szerepel
BAr a kepen en sem latok sehol LCD-t
Olyan kijelző, amin látszik hogy hányas track, hányadik perc...

-
tusi74
őstag
-
littlemole
őstag
Most ebben van LCD vagy nincs?

A leirasban '' Nagyméretű LCD kijelző'' szerepel
BAr a kepen en sem latok sehol LCD-t
-
turho
addikt
-
tusi74
őstag
-
turho
addikt
-
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem ez csak hálózatról megy.
Csak szerintem egy hordozható lejátszó attól hordozható, hogy mondjuk lehet autóban használni, ha mondjuk az ember napokig utazik a családdal. Ehhez meg a minimum az, hogy LCD kijelző és 12V AC input legyen hozzá. -
tusi74
őstag
Hm, itt még csak az sincs megemlítve, hogy elmenne akkutöltőről, nemhogy LCD monitor. Szóval az egész hordozhatóság a méreten és a súlyon alapszik. Az egyedüli extra a 6 csatornás kimenet ha ugyan lehet hinni a feature listnek.
A Philipsnek meg a Sonynak is vanak lapos/rövid asztali cuccaik.MIért, szerinted ez aksiról megy, és nem hálózatról?
Na ez még egy minusz.
[Szerkesztve] -
TheVeryGuest
senior tag
Hm, itt még csak az sincs megemlítve, hogy elmenne akkutöltőről, nemhogy LCD monitor. Szóval az egész hordozhatóság a méreten és a súlyon alapszik. Az egyedüli extra a 6 csatornás kimenet ha ugyan lehet hinni a feature listnek.
A Philipsnek meg a Sonynak is vanak lapos/rövid asztali cuccaik. -
tusi74
őstag
Nekem csak azért tetszik, mert ennyire kicsi.
De mindig gyanús, ha valaminek nem találom a neten a gyártóját.
Valahogy nekem az megnyugvást ad, hogy ha utána tudok olvasni a gyártónál, nemcsak a boltban. -
Keitaro
addikt
-
tusi74
őstag
-
Biaggio
őstag
Azt nem értem ebben mi a pláne? Az én asztali lejátszóm is belefér egy nagyobb hátizsákba.
Ha az asztali lejátszód mellé csomagolsz egy TFT-LCD tévét, akkor is?

Múltkor néztem ilyen cuccokat, de normális minőségben nem találtam még elérhető áron ilyet
-
TheVeryGuest
senior tag
Szerintetek milyen lehet ez a DVD lejátszó? Működik PC nálkül, csupán TV-re kötve?
Nem találok honlapot róla. Nagyon érdekelne, mert egész jó árban van.
Bővebben: link
[Szerkesztve]Azt nem értem ebben mi a pláne? Az én asztali lejátszóm is belefér egy nagyobb hátizsákba.
-
tusi74
őstag
Hát pedig nekem az elég fontos lenne. Akkor lehet, hogy felejtős.
És az az érdekes benne, ha a google-ban minden lapra keresek, nemcsak magyarra, akkor is csak magyar találatok jönnek, és nincs gyártó honlap.
Mindenesetre nagyon érdekes.
[Szerkesztve] -
Pentax
tag
-
tusi74
őstag
Szerintetek milyen lehet ez a DVD lejátszó? Működik PC nálkül, csupán TV-re kötve?
Nem találok honlapot róla. Nagyon érdekelne, mert egész jó árban van.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Marathon: PVE-mód jön, a Bungie vázolta a következő szezont
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB eladó! 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB eladó! 85% akku, használt állapot, 12 hó garancia
- Samsung S24 + ajándék belkin töltő
- Apple iPhone 14 128GB eladó! 85% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 14 128GB eladó! 89% akku, szép állapot, 12 hó garancia
- 27% - Gainward RTX 4090 Phantom GS 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy a likőrt.