- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lejszlo
csendes tag
Nos kerem, megjottem. A kepek meg a gepben vannak, de a hazat osszeszereltem.
Hat.. akkorat szivtam. Asus A7N8X-E alaplapom van meg csiftek hazam. Namost a cumi az, hogy az alaplapon eleg szelen van a proci foglalata, es a hazban pedig az alaplap fololtt van egy merevites (vagyos mellette, de felulnezetben felette :) ). Most a Zalmannal osszerakva ippeg hozzaer a hazhoz a huto.. nem nyomja el, de ha megpenditem a lemezeket, akkor egyen latszik, hogy az nem peng :) Vagyis rafekszik a hazra... na mindegy.
Szoval.
Polir nelkul ezt a hutot nem probaltam.
Eredeti Silent Breeze 462 II -es hutovel 65 fok volt a proci alapban. Ha ment a cpuidle, akkor 59.
Polir zalmannal alapban: 47 fok (kb 2200 -as fordulaton) , de meg emelkedik kicsit. a cpuidle progim meg bedoglott, mert hiaba kapcsolom ki meg be, nem hatja meg :)))
Szoval a zalmannal eddig nyertem kb 15 fokot... hat keremszepen.
Ja, a silentnek olyan vonalkas volt az alja, hogy nem csodalom, hogy nem birta a hutest....
Ugyhogy egyelore orulok, mint majom a farkanak :))))
Lejszlo
ui: estere meglesznek a kepek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest