Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz szkaroly #365 üzenetére
Háááát remélni lehet....
Olvasni olyat, hogy van amelyik Xiaomi-n rosszabb lett...
En mint írtam is, elégedett vagyok, reggeltől estig mindig nyúzom töltés nélkül. Nem hiszem, hogy a HyperOS-től drasztikusan jobb lenne az üzemidő, ha meg esetleg 10perccel javul, az a nem érdekel kategória.
Ahogy írták is, jelentősebb üzemidő javulás valószínűleg az új akksi technológiák bevezetésével jön el, de az nyilván ezt a telefont nem fogja érinteni, csak az utódokat.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz szkaroly #111 üzenetére
Most ennyi erővel van HyperOS vagy Android topik is, akkor ha OS kapcsán van valakinek valami fájása, az meg oda menjen? Elfér. Valószínűleg úgysem lesz párezer hsz-nél több itt, és a kétharmada az lesz, hogy kinek hol jár éppen a Gshopperes csomagja.
A fotózás meg annyira nem lényeg a Poconál, hogy ezek az F6-tal készültek (Poco F6 Photography Telegram csatorna):
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ne etesd, mert szetcseszi a topicot.
Neki nulla és kész, böfögni jár ide ezek szerint.
Látod mindenre kész válasza van. 200-ert szar, 140-ert is van jobb, szerinte. Nem tudom mivel lenne az ilyen típusú elégedett... Nem is kell megfejteni.Mások a prioritásai, majd talál megfelelő topicot.
nfsu17: vence-t se etessük, ő ilyen. Moto-val van megáldva meg a Mobilarena gyűlöletkampányával... Kikopik majd.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igaz, hogy vannak, akiket nem érdekel a makró, igaz, hogy vannak akiket nem vonz a hajlított kijelző, meg az is igaz, hogy vannak akiket nem érdekel az eSIM, de azt azért te is beláthatod, hogy azért jóval kevesebben vannak olyanok, akiket egyszerre egyik sem érdekel
Engem pl. a gyors processzor nem érdekel, de az eSIM nekem létfontosságú, nem értem, hogy ezt miért hagyja ki a Xiaomi egyre több telefonjából
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Olyan normál használat mellett, amit írsz, én nem tapasztaltam vele melegedést. Asphalt 9-et és CoD Warzone-t játszottam rajta, az sem forrósította, de ott egy a felső kamera gyűrűje körül azért langyosodott.
A Xiaomi telefonjai a 3DMark tesztjeivel egyébként hadilábon állnak, a 12 Pro és a Poco F5 Pro így kapásból az a kettő, aminél emlékszem, hogy ugyanezt a túlmelegedés volt.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest