Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallusz
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni analóg jelkezeléssel kapcsolatban. Van egy S7200 226 CPU és egy EM235 modul. 0-5v között szeretnék mérni egyenlőre teszt jelleggel potival.
Kb így: http://szirty.taviroda.com/Alapfokon/S7_Analog2/analog2.html
S7200-hoz és ehhez a modulhoz nem találtam anyagot. Bekötéshez és a microwines programozásához ha tudtok mutatni néhány pédát azt nagyon megköszönném. -
Gallusz
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Step7 Micro/win v4-et hogy tudom összeházasítani Wincc flexible 2008 sp2-vel? Ha nem lehet van-e alternatív megoldás? Köszönöm! -
Gallusz
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Pont ugyan erre gondoltam én is, csak nem volt meg nálam a háttértudás.
Van fix 5 bemenet és 3 kimenet, de hogy ezen belül melyik kábel melyik az nem fix. Ezért egy olyat gondoltam ki, hogy a PLCbe bekötöm a 3ki/5bet. majd ezeket a 64 relébe 8as csoportonként. Ezen kívül kellene még 8 ami kiválaszt egy 8as csoportot a 64-ből. Ebből egy lehet aktív és az a vonal menne tovább.
A te leírásodat tudnád részletezni? Ott lehet a megoldás.
-
Gallusz
csendes tag
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy egy S7-200 16 digitális kimenetével szeretnék 64 relét kapcsolni. Milyen módok lehetnek rá? Valami multiplexerésen gondolkodtam, de nem tudok elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest