Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Dezsi82 #4722 üzenetére
szia!
örülök, hogy ezekre a különbségekre rávilágítottál, utána kell néznem egyesével mind, én inkább grafikai és logikai hasonlóságokra gondolok, ami egy átlag user-t segít a tájékozódásban, pl mindkettőnél paraméterátadás nagyban hasonlatos, tehát ha nem is tudja akkor sejti hogy hol lehet a válasz, ami pedig a legfontosabb, hogy az F1, itt segíti az embert.
Sokat gondolkodtam, hogy mitsubishi vagy omron legyen a következő, ez akkor eldőlt, amikor élőben kelett monitorozni a mitsubishi PLC-t és semmi súgó vagy hasonló támasz nem volt, lehet verziószám hiba, de akkor sem volt túl megnyerő, pl internet csatlakozás nélkül meg voltam lőve, amikor két merker bitet logikailag összeszorzott és az eredmény az L1018-ba adta meg. Azóta se tudom milyen adat terület ez, de talán most megmondja valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest