Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
Sziasztok
Na szóval feltettem az SP5-öt és így meg vannak a cpu-k, megtudom nyitni az FC-ket, a nyelvi beállításért még reklamál, de az nem érdekes. Köszi a segítséget. Szeretnék továbblépni, pontosabban monitorozni. A PLCSIM használata nem igazán jön össze. Utána néztem hogy kell csinálni, én valahogy így értelmezem, legalább is így próbáltam, de nem működik. Szóval megnyitom az S7-et, majd megnyitok egy projectet. Elinditom a plcsim-et, ami a felső ikonsorban van a végefele. Megjelenik a plcsim ablak. Itt nyomok egy new PLC-t és beteszem RUN-P-be. Majd a projectbe megnyitok egy FC-t, ekkor megjelenik LAD-ba a program, itt nyomok egy downloadot, majd monitor(szemüveg). És itt van amit nem értek. Alul látom hogy fut, az az run mellett a zöld csik, de nem ugrál, hanem teljes hosszában kimegy a zöld csik és úgy marad. A programban is ilyenkor bizonyos részek már ki szoktak zöldülni, de nálam semmi. A PLCSIM-ben, ha mondjuk bepipálok akármilyen változót, nem történik semmi. A proramban is, ha egy kontaktot be billentek 1-be, semmi változás nem történik, nem zöldűl semmi. Mit kéne beállítanom vagy mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged