- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birkaporkolt
friss újonc
Sziasztok!
Előre szólok, hogy teljesen laikusként vagyok itt. Van egy Arduino Uno-m és egy Panasonic FP Sigma-m COM2 port-tal amihez a FPWinGR2 programot használom. Szeretnék a kettő között soros kommunikációt létrehozni. A cél, hogy az arduino analog jeleket feldolgozva sorosan küldené a plc-nek ami aztán egy DT-ben tárolná nekem.... Találtam egy két funkciót ami lehet hogy egyszerűen megoldaná a problémám, csak nem igazán tudom őket kezelni...f159 talán de nem tudom biztosan.Addig eljutottam, hogy az Arduino tx-rx-ét rákötöttem a plc COM port-ra és 9600 as bound rate al küldök egy számot. Találtam ebben a manualban a 8.1.2 oldalon egy funkciót amit tud az enyém kezelni. Ez az f159 es...Átállítottam a plct General Communication-ra...de nemigazán akar működni...Van aki esetleg ismeri ezt a típust? Bármilyen segítség jól jönne...A megerősítés is, hogy egyáltalán jó úton járok-e...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!