Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy másnál is produkált-e hasonló jelenségeket a Simatic Manager, vagy csak engem tisztelnek meg ennyire a bugok?
- Telepítettem a v5.6-ot, és azóta nem tudok a nem aktuális HWConfig-gal Online-ba menni. Mikor kiírja, hogy nem aktuális és azt a lehetőséget választom Upload, akkor azt a hibát dobja a Windows, hogy "az S7 működésében hiba lépett fel és leállt". Ha egy állomásról teljes Upload-ot akarok csinálni, akkor is ez a hiba fogad. Néhány ismerőst kérdeztem már róla, aki használja a programot, de nem találkoztak még vele, de nekem 4 gépből mind a 4 produkálta.
- Telepítettem a hotfix 5-öt. Ez orvosolta szerencsére a hibát.
- Nemrégiben telepítettem a V5.6 SP1-et (STEP7_PROFESSIONAL_2017_SR1). Na azóta meg license hibát dob a license manager, ha egyszerre próbálom használni a TIA Portalt és a Simatic Managert. Külön-külön nincs baj, de ha valamelyik szoftver futtatása közben elindítom a másikat, akkor jön a hiba. Ettől függetlenül működik mindkettő párhuzamosan, de dobálja a license hibát. SP1 előtt nem volt ilyen baj.Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy másnál is vannak-e ilyen jelenségek, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest