Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dontra
újonc
Sziasztok!Lenne megint egy kezdő kérdésem egy feladattal kapcsolatban.
STL nyelvet kezdtem el tanulni, és a pdf amit találtam hozzá, abban van egy feladat, ami ugyan megvan kommentelve, de nemvagyok benne biztos, hogy teljesen értem,(+nemvagyok otthon datablockok terén sem teljesen) ezért írok.
A feladat egyszerű matematikai, 5x4-et kellene kiszámolni, képként mellékelem hozzá a kódrészletet.
kérdésem az lenne, hogy mit jelent a 8.sorban a "+l",illetve ha ezzel csökkenti a hurokszámláló tartalmát 1el, akkor miért "+"-t írunk oda?
6 és 7.sorban, ha 2 L (load) követi egymást, akkor az értékük összeadódik?
(vagy ezt csinálja a következő "+l"... viszont ha ezt csinálja, akkor hol/hogyan léptetik a hurokszámlálót?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest