Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Üdv! Egy Siemens S7 315-2DP vezérlőnél belefutottam a Szirty által is említett MMC-problémába. Már az is megnyugtató, hogy találtam róla valamit, mert eddig nem nagyon tudtam, mivel állok szemben. Azt észrevettem, hogy kártya nélkül nincs hibajelenség, de egymás után zsinórban két kártyát is 'elrontottam', mindig a program letöltésekor. Ki lehet küszöbölni ez a jelenséget valahogy? A Siemens oldalán láttam, hogy létezik egy rakás újabb firmware is az említett CPU-hoz (a mi példányunkon még talán a v2.0.0 van, ha a feliratát jól láttam). Érdemes lehet azt frissíteni? A legutolsó fw-hez pl. azt írják, hogy azt csak a jelenleginél frissebb kiinduló verzióra lehet ráfrissíteni, ami azért elég vicces. A kártyákat egyelőre felélesztettem, de ez csak részeredmény.
Onnan indult a dolog, hogy a PLC remote I/O-egységének egyik Ex-es modulja meghibásodott, emiatt kellett belenyúlni a hw-konfigurációba, és az érintett inputokat egy másik modul (amelyen volt még szabad csatorna) címére áthivatkozni a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gitáros topic
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest