- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Üdv! Egy Siemens S7 315-2DP vezérlőnél belefutottam a Szirty által is említett MMC-problémába. Már az is megnyugtató, hogy találtam róla valamit, mert eddig nem nagyon tudtam, mivel állok szemben. Azt észrevettem, hogy kártya nélkül nincs hibajelenség, de egymás után zsinórban két kártyát is 'elrontottam', mindig a program letöltésekor. Ki lehet küszöbölni ez a jelenséget valahogy? A Siemens oldalán láttam, hogy létezik egy rakás újabb firmware is az említett CPU-hoz (a mi példányunkon még talán a v2.0.0 van, ha a feliratát jól láttam). Érdemes lehet azt frissíteni? A legutolsó fw-hez pl. azt írják, hogy azt csak a jelenleginél frissebb kiinduló verzióra lehet ráfrissíteni, ami azért elég vicces. A kártyákat egyelőre felélesztettem, de ez csak részeredmény.
Onnan indult a dolog, hogy a PLC remote I/O-egységének egyik Ex-es modulja meghibásodott, emiatt kellett belenyúlni a hw-konfigurációba, és az érintett inputokat egy másik modul (amelyen volt még szabad csatorna) címére áthivatkozni a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Formula-1
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- E-roller topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest