- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Üdv! Egy Siemens S7 315-2DP vezérlőnél belefutottam a Szirty által is említett MMC-problémába. Már az is megnyugtató, hogy találtam róla valamit, mert eddig nem nagyon tudtam, mivel állok szemben. Azt észrevettem, hogy kártya nélkül nincs hibajelenség, de egymás után zsinórban két kártyát is 'elrontottam', mindig a program letöltésekor. Ki lehet küszöbölni ez a jelenséget valahogy? A Siemens oldalán láttam, hogy létezik egy rakás újabb firmware is az említett CPU-hoz (a mi példányunkon még talán a v2.0.0 van, ha a feliratát jól láttam). Érdemes lehet azt frissíteni? A legutolsó fw-hez pl. azt írják, hogy azt csak a jelenleginél frissebb kiinduló verzióra lehet ráfrissíteni, ami azért elég vicces. A kártyákat egyelőre felélesztettem, de ez csak részeredmény.
Onnan indult a dolog, hogy a PLC remote I/O-egységének egyik Ex-es modulja meghibásodott, emiatt kellett belenyúlni a hw-konfigurációba, és az érintett inputokat egy másik modul (amelyen volt még szabad csatorna) címére áthivatkozni a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest