Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Üdv!
Köszönöm, ez a két link nagyon hasznos! Pont ilyet kerestem!
Egyelőre még a szelepekről nem tudok semmit (hogy milyenek kellenek hozzá). Ez később derül majd ki.
A hozzávalók sokfélesége miatt néhány dologban még bizonytalan vagyok:- Hogyan (mivel) lehet a szelepek működtető feszültségét külön bevinni a szigetre (tehát ez a 24V szűnik meg vészleállításkor)?
- Kb 104 db 24V DC bemenetet és 50 db szelepet kell tartalmaznia a szigetnek. A sziget fizikai mérete miatt szinte bizonyos, hogy két részre kell bontani. Tehát két sziget lesz mindkettő tartalmazna bemenetet (8DE) és szelepet is.
Két lehetőséget látok: Az egyik az hogy két teljesen független szigetet építünk, mindkettőn külön egy-egy CPX-FB33 PROFINET busz csomóponttal. A másik, hogy valamilyen módon a szigetet megszakítjuk és folytatjuk egy másikon a modulok sorát. Azt látom hogy erre van lehetőség, de egyelőre nem tudom ehhez mi kell pontosan. Illetve hogy melyik megoldás a gazdaságosabb.A konfigurátornak nekifekszek hamarosan. Néhány választható dologról nem tudom mi pontosan, úgyhogy katalógust is kell nézni, időigényes lesz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Mesterséges intelligencia topik
- VR topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest