Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
válasz
zoltan_30
üzenetére
Így már világos!
Igen kitudod menteni a programot ha van kábel+pc szoftver. És át tudod másolni a másik készülékre. DE ezeket a programozható reléket a saját gombjaival is át lehet szerkeszteni! Tehát ha veszel egy ugyanilyet akkor fel tudod programozni. Nem egy kényelmes és egyszerű dolog de ez a legolcsóbb megoldás!
Én csak fejlettebb Omron PLC-kel foglalkozok azokhoz van kábelem és szoftverem ehhez sajna nincs, amúgy segítettem volna neked.
Most elégé el vagyok havazva ezért nem akarok(tudok) most neked folyamatábráról programot írni...Bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen kitudod menteni a programot ha van kábel+pc szoftver. És át tudod másolni a másik készülékre. DE ezeket a programozható reléket a saját gombjaival is át lehet szerkeszteni! Tehát ha veszel egy ugyanilyet akkor fel tudod programozni. Nem egy kényelmes és egyszerű dolog de ez a legolcsóbb megoldás!