- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghummmy
csendes tag
Még valami.

Mivel karbantartó vagyok én is így belülről látom a dolgokat. 8 éve mikor idekerültem akkor a közvetlen (már nyugdíjasként itt lévő) főnököm mindig csak azokat az alkatrészeket cseréltette ami tényleg behalt. Pl egy tengely végén csak az egyik csapágy ment szét akkor azt...
Gondolom tisztában vagy vele, hogy ezeknek mi volt a következménye. Én nagyon utáltam hetente javítgatni ugyanazokat a gépeket egy 1000-5000 forintos alkatrész miatt.
Azóta sikerült azt elérnem, hogy amiket az ifjabb kollégákkal javítunk gépeket, ott értelmesen cseréljük az alkatrészeket (a nyugdíj előtt állók még mindig csak akkor teszik meg ha ott vagyunk velük és nem engedjük a linkeskedést). Tudom, hogy ez nem egy frankó rendszer, de már azt sikerült elérni vele, hogy nincs minden napra egy komolyabb gépjavítás és így akad már olyan nap is amit kibírnak a gépek végig.
Remélem erről a szintről sikerül továbblépni majd a tényleges TMK változatra is.Az, hogy a vezetőség műszaki analfabéta, néha kedvez nekem is, mert bizonyos dolgokat elhisznek idővel, ha ügyesen van előadva.
Másrészt a saját hülyeségeikbe lehet belekergetni és belezavarodnak.
Jó látni mikor kiül az értetlenség a fejükre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másrészt a saját hülyeségeikbe lehet belekergetni és belezavarodnak.