Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius75

aktív tag

válasz tobias40 #88783 üzenetére

Tökéletesen megértettem azt a 3 mondatot amit leírtál, egyszeri olvasásra is.
    Nálunk másként alakult az olajfogyasztás mint nálad, ezért bátorkodtam én is leírni a tapasztaltakat. Még csak nem is nagyítottam rajta, hidd el. Az egyik kollégám napi 60km-t tesz bele a 9 éves Astrába, és minden hónapban beleönti az egy liter olajat. Egyszerű melós ember, a keresetéből vette, nehéz lenne ráfogni, hogy szétbarmolta, azért ilyen.
    Azt is megértettem, hogy nem szereted őket......

Egy valamit viszont kurvára nem értek: idejössz okoskodni, szembeszállsz, plazmáról vagy tv-ről egy kurva szót sem szólsz, DE közben oltod a másikat mert szétoffolja a topikot..... :W

Viktor81: nyugi, semmi baj a divatmajommal, még ha nekem szántad is. Véletlenül sem veszek komolyan semmilyen kéretlen véleményt, ismeretlen emberektől meg pláne nem.
    Vegyél amit akarsz, siránkozz a múlton, keseregj mert a hőn imádott gyártód becsapott, és nem azt csinálja amit te szeretnél.....de ne várd, hogy ezt mások széles körben elfogadják, és asszisztáljanak hozzá. Nekem pl. eszembe nem jutna súlyos milliókat tolni egy veterán autóba, mert az hú de f@sza hú de jó vót'....vagy ma új autót venni holttér-figyelő, és android-autó nélkül.....de azért vagyok annyira intelligens, hogy téged nem foglak begyöpösödött maradi parasztnak nevezni még akkor sem, ha erről más a véleményed.

Bocs mindenkitől, off vége.

Új hozzászólás Aktív témák