- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz M_AND_Ms #84721 üzenetére
Szerintem, egy lanpartin, ahol a 140fps a cél, ott nem is foglalkoznak magával a Látvánnyal, tehát eleve nem kell nekik plazma.Ez így igaz!
Szerintem te egy picit elkalandoztál az eredeti kérdéstől és kijelentéstől.Miszerint a plazmánál nincs jobb megjelenítő játékra. Viszont amit írtál azzal saját magad válaszoltad meg,hogy miért nem a plazmát viszik magukkal. Jól írtad, a játék közben nem a látvány a lényeg, hanem a sebesség. Ergo monitort visznek magukkal mert jobb a játékra. Ők nem akarják a háttér részleteit figyelni,a színeken,a részleteken csodálkozni mindeközben hátradőlve csipszet majszolni.
Hidd el ha jobb lenne a plazma akkor mindenki vinné magával.Sőtt,világ versenyeken sem monitorok elé ültetnék a csapatokat hanem plazma tv-k elé.De én még nem láttam mást csak monitorokat.Tehát igenis bele kell keverni a gemereket is ha már valaki ilyen kilyelentést tett,hogy a plazma jobb játékra!
-
balisz
senior tag
válasz M_AND_Ms #84721 üzenetére
"Szóval, nem kell ebbe a témába a hardcore gamereket és az ő cuccaikat bekeverni."
Már miért ne kéne? Ha már valaki tesz egy kijelentést (pl. "hogy nincs jobb megjelenítő játékhoz."), akkor az legyen megalapozott és pontosan definiált. Senki nem vitatkozik azzal, hogy a plazma potenciálisan a legjobb megjelenítő az általad is említett stílusú játékokhoz, csak ezt az állítást ne terjesszük ki minden játékra, mert úgy nem igaz. Bizony elég sok hardcore gamer van, nem lehet őket csak úgy kihagyni ebből a témából.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest