Új hozzászólás Aktív témák

• wrbbt2

csendes tag

válasz Pazolini #84129 üzenetére

Persze , nem titok , eleve úgy hirdettem , hogy max 500.- eur tudok adni egy ilyen tv-ért , a tv árában ( 450.- eur .- ) már e-mail-ben megegyeztünk , nem is alkudoztam , főleg hogy láttam milyen top állapotú , még a távirányítókat is befóliázva használták , hogy ne piszkolódjanak :K ( ha nagyon erősködök , szerintem 400 - 420.- ért odaadták volna ) , de ekkor került szóba a lejátszó , még volt nálam pluszba 400.- eur ,azt tudtam az lx91-ért felajánlani , amit egy kis rábeszélésre ( baseball ütő és kalasnyikov :N ) elfogadtak . Szóval így 850.- eur volt komplett , blu-rayből nem akartam ilyen drágát - ( az lx71-sekre licitálgattam , azok olyan 100.- eur körül mennek ) , de mindegy , nem üzletelni vettem , hanem magamnak , hosszabb távra , nekem így ennyit megért . Persze most gondolkodhatok , egy hozzájuk , - minőségben ,tudásban ,design-ban - passzoló erősítőn . :F Ja , Erdingben ( müncheni reptér közelében ) volt a cucc , tőlem kb 40 km .

[ Szerkesztve ]

Treffen sich 2 Fische im Ozean. Sagt der Eine: "Hi" Fragt der Andere: "Wo?!?!?"

Új hozzászólás Aktív témák