Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Gyulus76 #66880 üzenetére
Amíg nem látszik semmilyen valós helyzetben, addig nem érdekel, hogy ott van-e.
Egyébként megnéztem homogén háttereken is, azon sem láttam szabad szemmel. Fotózni, levelst széthúzni nem álltam neki, hogy hátha úgy meglátok valamit.
De ha lenne is, ez sokkal kevésbé zavaró, mint a poszterizáció.Igen, én magam, bár nem vagyok egy janos666
de igyekszem foglalkozni a témával.
X-rite i1 display pro - CalMan kombóval kalibráltam, de - megelőzve a PÜ hadjáratot - házalást egyelőre nem vállalok.
Ez a későbbiekben változhat, ha így alakul, feltétlen megírom majd ideEgyébként én is 0,006 -os feketét mértem, így a nappali profil esetén 100 cd/m2 fényerő mellett 1:16000 fölötti a kontraszt, ami azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Utángyártott Arctis Nova szövet fülpárna és fejpánt szett fekete, Foxpost az árban
- Razer Blackshark v2 Pro eladó
- Onkyo TX-SR600E 6.1 házimozi erősítő nagy vas gyári távval
- Új, bontatlan Nothing Ear 2 fehér vezeték nélküli fülhallgató - 2 év magyar bolti garanciával! -
- SONY STR-DH510 5.1 házimozierősítő 100W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest