Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
Aktív témák
-
drezso
tag
Hát bementem egy fossá világított multihoz képminőséget megnézni -mint írtad megérdemlem. Néztem teszteket is . Itt megjegyezném hogy legalább saját szememmel láttam a két képet- még akkor is ha nem ez a legideálisabb körülmény a képminőség megitélésére.Legalább az én döntésem alapján vásároltam meg atv-t.Haza sajnos nincs az a lehetősége a vásárlónak hogy a kiszemelt készülékeket otthon tesztelhesse és kiválaszthassa a számára jobbnak tűnőt. Gondolom te sem tesztek alapján vásároltál készüléket hanem azt vetted ami neked tetszett
Én úgy gondolom ezek után is hogy mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelő cuccot vásárolja -a tesztek meg arra valók hogy elolvassa az ember és vagy segít vagy nem a döntés meghozatalában . A döntés joga a tiéd-miénk
Végezetül annyit tennék hozzá hogy valóban ez egy Plazma tv fórum lenne -ne veszekedés legyen belőle- tehát kapjon helyet benne minden márka.[ Szerkesztve ]
-
drezso
tag
Helló mindenkinek !
Mint már előzőekben írtam nekem is Pc sorozatú LG-m volt elhalálozott. Nézegettem én is a panákat nyűglődtem egy darabig . Valamelyik nap egymás mellett nézhettem a Pana Py 80 ill. A kiszemelt LG-42PG 6000 képét. Ugyanaz a demó ment mind a kettőn! A két készülék nem egy kategória!!!.Viszont 5-6m távolságból egetverő külömbséget nem tapasztaltam képminőségben ( Most mondhatjátok: Ez az ember nem jól lát!-)Árban a külömbség 100-120e Ft. Én az LG mellett döntöttem nekem az előzővel sem volt különösebb bajom -számomra megfelelt a képminősége dvd-n ill. analóg forrásról is . Tehát a javaslatom az lenne mindenki válasszon számára tetsző készüléket, aztán tegye közzé a tapasztalatait itt a fórumon. -
drezso
tag
Hali!
Mostmár kellene valamilyen készülék. Megnéztem a pana 42py8 képét (260 e Ft Cseh) ill az LG42PG6000-ét (210e Ft Lengyel) mind a két tévén HD adás ment őszintén megmondom az 50-e Ft-os külömbség nem igazán látszik meg! pedig a pana full hd még az Lg nem . Most már igazán nem tudok dönteniSajnos analóg adást nem tudtam rajtuk nézni. Az előttem szóló kolléga 2 hetes gépe meg megdöglik na szóval nyűglődés..... Ugyanakkor a Sharp LC-42xl2E Lcd jó választás lehet legaláb japán összeszerelés és a prémium 2+1 év teljeskörű helyszíni garancia sem rossz ami 94cm-es átlótól jár a tv-hez.+1 315e
-
drezso
tag
Valóban a multik jöhetnek szóba ők vannak hozzám legközelebb(helyileg )
és valóban 20-30e-s szórás van . Gondolkodom lehet hogy most még full Hd-t hanyagolom lehet 3-4 év múlva lecserélem a tv-t másikra addig sokat fejlődik a technika . Kizárólag tv ill. dvd amire használom . Full HD-t egyik sem igényel. Árban sem nagyon szeretnék nagyon elszaladni
[ Szerkesztve ]
-
drezso
tag
Nem 50"-ban gondolkodom 42" a max ami elfér
Elző tv-m még nem a100000-órás panellal szerelt volt Nálam szerintem 10-12 órát biztosan ment a tv naponta ez a 22 hónapra már nem rossz. Az újakat igaz nem sok infót találtam A 42PG6000-ről már a 100000-res panellal szerelték. Természetesen mind a két gyártó készülékeit nézem .
A neten eltérő árakKall jelentkeznek a kereskedők. Esetleg egy korrekt stabil céget tudnátok javasolni ahol érdemes lenne vásárolni -hivatalos gar. stb... -
drezso
tag
A régi Tv-m se féléves korában romlott meg 20 hónapos koráig semmi gond -Tápegység csere
most pár napja piros pöttyesedés a sötét képeknél . A kép viszont továbbra is tökéletes és éles maradt. A vásárlást meg fogja előzni egy "szemrevételezés" szeretném látni a két készüléket egymás mellett látni működés közben isTH-42PZ8? esetleg? nem tudom aktív hűtésű ez a tv ? Nem szeretnék ventilátor zajt hallani
[ Szerkesztve ]
-
drezso
tag
Javasollt tipus? Egyébként mint írtam az LG szervíz szempontból nagyon korrekt ,nem variáltak sokat 4 nap után adták a csereutalványt . Az előző javítás egy tápegység gond volt 5 napon belül javították szállítással együtt. Panasonic is így működik ? Azt ne mond hogy ők tuti nem romlanak el
Az ő DVB-T tuneres plazmái Mpeg 4-esek?
-
drezso
tag
válasz
radi8tor #3990 üzenetére
A Pg 6000 is támogatja igaz ez nem Panasonic, gondolom van aki csalódott már abban is.
No még egy kérdés talán valaki tud mondani valamit rólaA Pg 6000 fel van szerelve egy Dbv-t tunerrel ami viszont az Mpeg 2 tudja -no nálunk Mpeg 4 van.Hátul viszont van egy PCMCIA slot erről mondjon valaki valamit. Köcce...
-
drezso
tag
Szia!
Hát ,tulajdonképpen megvágni nem akartakDe valóban rólam van szó
és a szomszédban egy 50-essel olcsóbb mint ahogy mondod . Viszont láttam itt a neten már 200 alatti áron is . Viszont ilyen estben nem árt ha egy gyorsan meg nem szűnő boltból vásárolunk. A Coráról meg ennyit. -
drezso
tag
Hát kinézetre nagyon ütős -viszont hozzá kell a dologhoz tennem hogy 42PC 1R-em volt eddig most javították másodjára
-ami jó az egészben hogy kaptam az LG-től egy csereutalványt mert valamiért nem javítható. A gariból 2hó maradt még. Ennek ellenére szivesen vennék még a cég termékéből . Szerintem korrektek voltak-nem úgy mint az eladó (CORA) mivel nem találtam számomra megfelelő készüléket(mert a PG 6000-et 290-ért árulják kb. 50-el drágábban mint mások) a pénzt kértem vissza igaz én annak idején Kp-ban fizettem a vásárláskor ők viszont valami baromságra hivatkozva csak 5 munkanap után tudnak fizetni. Egy multinak ekkora gondot okozna pár száz e.forint? Nevetséges.
KÖSZI a bátorítást ,nézegettem a Panasonic plazmáit viszont az Lg képe is ott van nagyon..
Az előző is ütős volt 2 éve. -
drezso
tag
Hali! Valaki Lg 42PC6000-ről tud mondani valamit? Nagyon érdekelne a véleményetek. Üdv....
-
-
drezso
tag
Üdv Mindenkinek! Plazma tv vásárlás előtt állok tudnátok véleményt mondani az LG tipusról? A kiszemelt tipus a 42 PC3R 330e Ft körüli áron . Köszönettel...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest