Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
schenker88
senior tag
Nekem pedig a kovetkezo lenne a kerdesem, ne tessek leszolni
Ahogy nezegettem, az olcsobb plazmaknal szinte csak kizarolag 1024x768 felbontasuakat lattam, de nekem tv nezesre, es szamitogepezesre egyarant kellene a cucc, ezer nem art ha minel nagyobb a felbontas. Na most, ha jol nezegettem a masik veglet a full HD ami meg 1920x1080 pixel. Ezek viszont 400 rugotol indulnak plazmabol durvan. Ez sok, ennyit nem er egy tv szerintem. A kovetkezot szeretnem ker(dez)ni:
amennyiben valaki tud olyan tipusokrol, a jobb markakbol (samsung, pana, jvc...) amelyek a kovetkezoknek megfelelnek: 200-300k koze esik az ara, 1024x768-tol nagyobb, de 1920x1080-tol(meregdraga) kisebb a felbontasa, tehat 1280x720, 1366x768 v vmi hasonlot tud, jok a betekintesi szogei, van rajta HDMI, a merete 37"-42"
az kerem mondja meg a keszulektipusokatVegyel inkabb LCD-t meg hasonlo hozzaszolasok nem igazan erdekelnek, ezert irtam a plazma topicba. Elore is koszi.
[ Szerkesztve ]
-
schenker88
senior tag
Nagyon koszi a valaszokat sracok
En is csak a samsungot lattam ami megfelelne, de azt nem is neztem hogy van-e rajta HDMI, nagyon megdobott, hogy nincsNem gond, hogy az unnepek utan lesz csak, akkor megvarom
Sajnos gépnél nagyon számít az a plusz 342*768 pixel is meg hát jól jönne HD mozifilmeknél ismég valami, hogy saccoljatok: jo fel ev mulva milyen arban (artol) lesznek elerhetoek full HD 42" plazma modellek?
-
schenker88
senior tag
válasz krisztianfz6 #1227 üzenetére
a gyengébb minőség az oda-vissza konvertálgatásokból adódhat digitális-analóg, majd analóg-digitális, komponens esetén. Egy high dvd lejátszóban ezek a folyamatok precízen vezéreltek, gyakorlatilag a veszteség elhanyagolható, ezért én ezt mondanám inkább: egy gagyi cuccon a HDMI is lehet szarabb, mint egy fulloson az analóg komponens.
Persze a kábel minősége sem elhanyagolható, ahogyan a TV és a DVD lejátszó sem.
[ Szerkesztve ]
-
schenker88
senior tag
sziasztok
mi a velemenyetek ezekrol a plazma tv-krol:
Panasonic TH-46PY8 plazma televízió
Panasonic TH-46PY80 plazma televízióen egyebkent samsung parti vagyok, legalabb is lcd teren mindenkepp
de ha plazmarol van szo akkor mindenkepp szamitasba kell venni a panasonicot is, meg mellesleg a kameram is pana (hs9); a plazmak jobban megtetszettek a betekintesi szog miatt is folegsamsungokat ezekhez viszonyitva melyik tipusok johetnek szoba? melyik mennyire jo, foleg ar/ertek aranyban? mennyi kulonbseget jelenthet a 20k:1 ill. 30k:1-hez valos kontraszt?
melyiket lehet olcsobban kapni a kovetkezo kikotesekkel:
samsung vagy pana (vagy amit ajanlotok de nagyon jo kepminosegu legyen)
100hz mindenkepp
full hd mindenkepp
46" vagy 50" mindenkepp -
schenker88
senior tag
válasz Zotyinger78 #3874 üzenetére
és mondjuk egy spva panelhez hasonlitva mit lehetne elmondani róluk?
mennyire számíthat az a kisebb kontraszt?
játékra mennyire jó? (PC) -
schenker88
senior tag
válasz Zotyinger78 #3878 üzenetére
én is plazma párti vagyok inkább ilyen téren, de azért egy valódi spva paneles lcd is eléggé ott tud lenni
de sztem a plazma még attól is jobb betekintesi szogekben + feketeben is
a szinhuseget nem ismerem
pc-hez is gond nelkul lehet szted csatlakoztatni?ja es mit mondasz a py vs. pv szeriarol? mi a kulonbseg? mert arban eleg sok
egyszer akarok en tv-t venni 5-10 evre tervezve ha lehet, de raszanok vagy 300-at az is tuti -
schenker88
senior tag
válasz Zotyinger78 #3883 üzenetére
én is ugy gondoltam hogy inkább monitorral persze, csakhát lehet hogy néha befigyelne egy kis játéktermi feeling meg full hd-ban játszás óriás képernyőn
-
schenker88
senior tag
csak azt nem ertem hogy ez a totyik miert nem kiemelt a sok LCD-s meg az
komolyan nem ertem, mintha nagyobb prioritast elvezne az lcd mint a plazma, pedig nagyon ugy tunik hogy az utobbi frankobb -
schenker88
senior tag
haliho
azt szeretnem kerdezni, hogy:
Ez a PANASONIC modell: TH-46PY8P, ezzel szemben TH-46PY80P hasznalhato-e szinten (osszekotheto-e) PCvel?
mert dsub csatlakozot, azaz pc bemenetet nem irnak a 8nal csak a 80nal, de ettol fuggetlenul HDMI-n keresztul siman mukodik, vagy hogy van ez? Es csak 24p modban mukodik, vagy netan hajlando tobb kepkocket is megjeleniteni masodpercenkent a szamitogeprol? -
schenker88
senior tag
Nem nagyon igazodok el a samsung tipusokon:
PS-50A550 S2R
PS-50A551 S3R
PS-50A556 S2F
PS-50A557 S3Fezek kozul melyik szamit ujabbnak? tudja vmelyik ezek kozul a 100hz real v double uzemmodot? mert az azert fontos a szemnek sztem...
alapvetoen miben ternek el ezek a modellek?
elore is danke
-
schenker88
senior tag
válasz schenker88 #5022 üzenetére
vki erre vmit nekem valasz
-
schenker88
senior tag
Nem nagyon igazodok el ezeken a samsung tipusokon:
PS-50A550 S2R
PS-50A551 S3R
PS-50A556 S2F
PS-50A557 S3Fezek kozul melyik szamit ujabbnak? tudja vmelyik ezek kozul a 100hz real v double uzemmodot? mert az azert fontos a szemnek sztem...
alapvetoen miben ternek el ezek a modellek?
elore is danke
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest