Hirdetés
Aktív témák
-
creatorium
tag
Sziasztok, tegnap láttam az Auchanba 42c3-at de nagyon fakóak voltak a színei a többi plazma közöttt.Ez vajon csak beállítási probléma lehetett vagy tényleg szerényebbek a színei.
-
creatorium
tag
Sziasztok, mondjatok erről véleményt, tapasztalatot: Samsung PS-51D450
Megéri a 160k-t? Túlnyomó részben sd tartalom, de hd-s film is lenne. -
creatorium
tag
válasz DM-Fan #42552 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, kb 3 méerről néznénk, és a samu 1366-os felbontását találtam optimálisabbnak a táblázat alapján. A c3 képét kicsit fakónak találtam a többi között, de lehet beállítási probléma is lehetett. 50"-nál a c3 1024-e nekem már kicsit kevésnek tűnt, igaz 3m-nél nem tudtam messzebbre menni.
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
válasz creatorium #42554 üzenetére
Azért gondoltam erre a típusra és nem egy full hd-ra, mert az sd tartalom felkonvertálása 1366-ra kisebb minőségromlással jár mint 1920-ra.Jól gondolom vagy ez csak laikus feltevés.
-
creatorium
tag
Nem szép dolog , hogy a samsung új 5 év garancia hosszabbítási promóciójában csak a smart funkcióval rendelkező modellek vesznek részt. Ezzel is csak ránk akarják erőltetni ezt a nem túl hasznos funkciót , persze rendes felár fejében.
[link] -
creatorium
tag
Nem is gondoltam volna, hogy ekkora különbség van a fogyasztásoknál a márkák között:
LG 50PZ550 Plasma 49.9" 143.00 watts
Samsung PN51D450 Plasma 50.7" 129.20 watts
Panasonic TCP50S30 Plasma 49.9" 106.00 watts -
creatorium
tag
Sziasztok ha van kedvetek szavazzatok, ha lehet indoklással.
Samsung PS-51D450Árban kb egyforma, felbontásban márkában panelban multimédiában és nem utolsó sorban jelenleg gariban van különbség.( És még a többi..) Hajrá!!
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Arra is kíváncsi lennék, hogy miként fest rajtuk a mindig tv m1-2 HD adása ami 1440x1080i.
Gondolok itt az arányok leképezésére. -
-
creatorium
tag
válasz DM-Fan #42811 üzenetére
"Természetesen a fullHD modelleken is jól tudnak kinézni ezek a források, ehhez leginkább egy jó minőségű, HDMI-kimenetes DVD-lejátszó, jó STB, vagy a TV saját tunerje szükséges"
Értem, ha sok sd tartalmat is nézünk és miért ne tennénk, hisz valljuk be javarészt még ezzel vagyunk körülvéve, melyek azok a fullhd készülékek amiket ajánlanál belépőszintnek amik jó tunerrel rendelkeznek jó elektronika a felkonvertáláshoz? Esetleg jól bevált hdmi-s lejátszó mellé?
-
creatorium
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata, hogy melyik plazma típus őrzi meg a csatornákhoz beállított képarányt?
-
creatorium
tag
válasz DM-Fan #43409 üzenetére
Samsungnál ezt találtam:
5-ös sorozatnál:
A FilterBright™ tükröződés gátló technológiának köszönhetően kívülről jövő csillanásokat a képernyő elnyeli, míg a fekete legmélyebb árnyalatai is tökéletesen jelennek meg.
7-es rorozatnál:
„Az Ultra FilterBright™ tükröződést gátló technológiának köszönhetően, a készülékek színekben gazdag, tiszta képi világot szavatolnak még egy igazán világos nappaliban is.” -
creatorium
tag
Full hd-n kevésbé lehet zavaró a pixelhiba mint hdready-n?
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Sziasztok, tegnap láttam élőben a plazmákat, és feltűnt, hogy a samu 51d450 képminősége hdready létére semmivel sem maradt el a drágább fullhd-s társaitól (többféle márka). Mindegyiken fullhd anyag ment. Van valakinek ilyen tv-je vagy otthoni tapasztalata? Mik a gyengéi? 155k-t megéri?
-
-
creatorium
tag
DM-fan-nak igaza lett a pana garancia kiterjesztéssel kapcsolatban. A samu nem szokott válaszlépést tenni?
-
creatorium
tag
Sziasztok, igazságtalanul nagyon kevés szó esik a pana 50u30-ról , pedig 200K-ért 50-es fullhd pana sem rossz vétel. Megnéztem a többi társaságában és igen szép képe volt. Persze az 5év gari itt is játszik!
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Sziasztok! Analóg és digitális sd adáshoz akkor mennyi az optimális nézési távolság 42g30-on? A hd-s tartalmakhoz tudom, benne van a táblázatban.
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Valaki írjon szakvéleményt!!!! Akkor még egyszer:
Sziasztok! Analóg és digitális sd adáshoz akkor mennyi az optimális nézési távolság 42g30-on? A hd-s tartalmakhoz tudom, benne van a táblázatban. -
creatorium
tag
Megakartam venni egy 42g30-at vittem teszt képeket pixelhiba vizsgálathoz. 1920x1080 felbontású egy színű képeket, és a szürkénél azt vettem észre, hogy olyan volt mintha sok ezer hangya szaladgálna.Mennyire természetes ez vagy valami hibára utal? Szervízmenüjébe hogyan tudok belépni üzemóra vizsgálat céljából? Tudom hogy volt róla szó de egyszerűen nem találom.Linkelje vki ide légyszíves vagy írja le. Előre is köszi.
Más:
Ezt az üzletet ismeri valaki? [link]
Meglepően jó árak vannak bizonyos típusokra.Pl 50st30- 238k. Ez mennyire jó vétel?[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Megvettem tegnap a 42g30-at, de eddig elég nagy csalódás. Akár mit állítgatok szegényes sötét a kép a forma1 olyan volt mintha kriptában versenyeztek volna megnéztem a másik tévén ott meg szép világos volt.A médialejátszó tényleg pocsék az mkv-ék szinte mind akadnak. Nem tudom mit állítsak már hogy ne ilyen temetőhangulat uralkodjon a képen tv adásoknál.Az usb-ről játszott film is csak dinamikus módban szép ,de hát ez elég gáz.. A fényképek viszont szép üdék.
-
creatorium
tag
Szerintem nem szabad megfeledkezni ,hogy 50-esen az sd tartalomhoz a 2.5m kevés, ez csak a hd tartalomhoz optimális. Szerintetek a c3-as képe nem világosabb mint a g30-é? Még mindig nem sikerült a g30-on megfelelő világos képet elérnem, igaz analóg sd adásom van jelenleg (kábel). A divx-nél sem más a helyzet. Jobban jártam volna hdready-vel?
[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
-
creatorium
tag
válasz Gasparius #46679 üzenetére
Na megoldódott a probléma, visszavittem a g30-at mondtam hogy cseréljék ki, hosszas huzavona után adtak egy másikat. Na ezen már be tudtam lőni a színeket sőt dinamikus módban lcd színvílágot is varázsoltam aztán gyorsan vissza is vettem belőle. , de az mkv-k akadnak ugyanúgy ezen is, nem értem hogy s30-as kollégáknál hogy nem lehet ez probléma. Na mindegy erre a médialejátszóra nne alapozzon senki. Ja a szevízmenü belépés ezen is ugyanúgy működik mint a régebbi modelleken, mint ahogy Dm-fan kollega feltételezte.
-
creatorium
tag
Magyarázza el már valaki hogy miért kíméli a tévét a fehér oldalsáv mintha fekete maradna?
Hdd-re időzített felvételt ugye nem lehet csinálni, csak ha a be van kapcsolva a tv akkor lehet felvenni rá. (G30)[ Szerkesztve ]
-
creatorium
tag
Én is hasonló gonddal küszködöm mint az előttem szóló, saját médiaplayerével (g30) játszok le 720p-s mkv-t és kicsit darabos a mozgás, hiába állítok ifc-t vagy bármit. 1280x720 /25 fps
Mit lehet még megnézni vagy ennyit tud a beépített lejátszó. -
creatorium
tag
Írjátok má le a helyes beállítást pc-t hdmi kábellel kötöttem össze és az avatar 1080p /23.976
film időnként reccen eggyet. A gépen 24 herz-et állítottam be, a g30 ki is írta hogy 24 -es jel. Próbáltam a cinema s.-t ki be kapcsolni de nem használt.Mit rontottam el? A másik hogy a hang nem megy át hdmi-n pedig a tv hang beállításnál az van hogy hdmi hang. -
creatorium
tag
Sziasztok, leírná valaki , hogy ha hdmi-n viszem be a hangot a g30-ba milyen kódolású hang tud kimenni a tv optikai kimenetén Előre is köszi.
-
creatorium
tag
Tudja valaki hogy a 42g30 tud kiadni +5 volt kapcsolófeszültséget? Ehhez kellene: [link]
-
creatorium
tag
Erre senki nem tud választ? [link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest