Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz creatorium #42825 üzenetére

Belépőszintnek már a Pana U30 is tökéletes, ennél pár dologban nyújt többet az alig drágább S30, amit szerintem akkor már érdemesebb választani. A 42S30 már 160 eFt alatt megáll. A 2D-s modellek közül igazából már csak a G30-cal tudnál efölé menni minőségben, de abból a 42"-os is 210-220 eFt között van - a NeoPDP panelt meg kell fizetni.

Ha 50"-ban gondolkozol, akkor az S30 sajnos kiesik, de ott van helyette az 50U30, ami 210 eFt-ért vihető haza, valamint erősen ajánlható a Samsung 51D550 is, ami 3D-t is tud és 225-250 eFt közötti áron be lehet szerezni (a Samsung idén nem jött ki kisebb és olcsóbb fullHD modellel).

A DVD-gyűjteményhez fontos, hogy tégy a TV alá egy minőségi elektronikával szerelt DVD- (vagy ma már inkább BD-) lejátszót, ami príma minőségben skálázza fel neked a DVD-ket 1080p felbontásra. A jobb minőségű lemezek meglepően jól tudnak kinézni még a fullHD panelen is. Nekem jelenleg egy Pioneer HDMI-kimenetes lejátszóm van, tökéletesen elégedett vagyok vele. A BD-lejátszókból rendkívül nagy a választék, árban is korrektek már, sokuk médialejátszóként is üzemel, érdemes utánaolvasgatni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Aktív témák