Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• szijartg

őstag

válasz kiscéé #46714 üzenetére

Nálam a fehér az fehér, fekete meg fekete... nincs vele gond. Kép éles, főleg full hd-nál.
    Tv adás az a diginek a legalapabb csomagja, úgyhogy attól csodát nem várok... híradó és barátok köztre tökéletes. Meg esetleg némi zene csatorna, meg film+.
    Beégésre kell figyelned... bár, nálunk az sem okoz gondot, mivel nem vagyunk annyira hardcorosok. Ugyanúgy nézzük mint a régi 55ös oriont. De eddig nem tapasztaltam semmi ghostot. Bejáratás alatt minél többet kell etetni fullhd anyaggal... na, az tetszik neki :DDD

Váráslásra kell még figyelned, én úgy jártam, hogy használtat kaptam először ~300órával és jópár bekapcsolással. Egyből vissza is vittem, és egy hetet vártam a vadi újra. De megérte... még ott a boltba (euronics) leteszteltem mindent. Pixel, üzemidő, táp cicergést.
    Szerencsém volt, hogy egy hibátlant hoztak. Elég sokat olvasni a pixel hibáról.
    Bár azt nem tudom, hogy később mekkora az esély a kialakulásra, de erre talán DM-fan tud valami okosat írni.

Összességébe nekem nagyon tetszik, mind szín hűségbe mind formális világban. Először ledeset akartam, mert vékony keskeny, de mégis Pana plazma lett, amit egyáltalán nem bántam meg.

Netes dolgaiban néha a híreket, időjárást mert picasa-t szoktam megnézni. Ennyi. Úgyhogy azt sem sokat használom. De nem is netezésre való, arra ott a számítógép.

Média lejátszójával is megvagyok elégedve, mint ahogy fentebb írtam. Lehet hogy majd pár hónap múlva a srácok máshogy kódolják a filmeket és azt már nem fogja tudni kezelni. Akkor majd lehet kell egy lejátszó, de az sem fontos mert ott a gép a szobában. Az is lehet hogy a legfrissebb szoftverbe bele írják ezeket a kódolási dolgokat, hogy le tudja játszani mindig a legfrissebb dolgokat. Nem tudom miket szoktak benne frissíteni.

Aktív témák