Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz GSzarkaTAT #26165 üzenetére
"A legszebb a Dinamikus beállítás, az összes többi halvány, sötét, a THX nem tudom mire jó"
Lehet, hogy neked mégsem kellett volna plazmát venned?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Ijk
nagyúr
Szép-szép, de a hálószobai HD-ready LCD Sharp-om és eközött NINCS ég-és-föld különbség...
A legszebb a Dinamikus beállítás, az összes többi halvány, sötét, a THX nem tudom mire jó, de az volt a legszarabb az összes közül...
Akkor már értem hogy miért nem jobb az lcd-nél
Sajnos hogy további rossz híreket mondjak bejáratásig (500óra) felejtsd el a dinamikus beállítást!
A legjobb lenne ha visszavinnéd a készüléket és becserélnéd egy LED-TV-re/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Daffni2
addikt
A legszebb a Dinamikus beállítás, az összes többi halvány, sötét, a THX nem tudom mire jó, de az volt a legszarabb az összes közül
Ez kiverte a biztosítékot.
A zenét is úgy hallgatod hogy csutkára "tekerve" mélyet, magasat, ludneszt neki hadd szóljon, olyan szépen csilingel meg dühög.
Nehogy félreérts, ha neked így tetszik semmi közöm hozzá, Nektek lehet eladni az LCD csodákat.
"Aki ad,az nyer"
-
DM-Fan
nagyúr
Teljesen egyértelmű, hogy borzalmas képet fogsz kapni a Dinamikus beállítással, egyszerűen okádék lesz úgy a színkép, a kontraszt és a fényerő pedig olyan túlzó, hogy kiég a szemed. Az összes beállítás közül ez a legszörnyűbb, nem is értem, hogy miért kap még mindig helyet az előre definiált profilok között.
"Pár óra használat után felforrósodott a hátsó panel, de legalább nem kell annyit fűtenem."
Hát, szerintem ezen ne is csodálkozz Dinamikus beállítás mellett! Ha látnád a fogyasztási értékeket ilyen beállítás mellett, szerintem magad alá is csinálnál. Ilyen eszementen túlzó beállításokkal 300 Wh-n felül eszik a TV. Arról már nem is beszélnék, hogy a panel és az elektronika élettartamát is töredékére csökkented ennek a módnak a használatával, plusz a ghostingra is és a beégésre való hajlandóság is nagyon megnő. A THX-mód majdnem közel tökéletes, picit kell finomítani csak az RGB-színbeállításokon, élesítést tompítani, picit belenyúlni a kontraszt/fényerő párosba és tökéletes lesz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest