- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Rejtőfan
csendes tag
válasz DM-Fan #18048 üzenetére
Szia DM-Fan!
Nagyon régóta olvasgatom a topicot és év végén vagy kicsit előtte készülök tévét venni, természetesen plazmát. Nagyon sokat hezitáltam, hogy a 3 méter és még egy kicsi távolságra HD ready modellt vegyek vagy Full HD-t, ami biztos az a 46-50", az alá semmiképpen nem szeretnék menni, és a kiválasztott márka a rengeteg hozzászólást elolvasva Panasonic lenne. Az lenne a "problémám, hogy nem láttam még HD ready modellt élőben,(csak üzletekben) és nem tudom eldönteni, hogy a megjelenített kép megfelelne-e a minőségi elvárásaimnak a tv műsorokat is figyelembe véve? Annyit még elmondanék, hogy a DIGI Tv területén lakom, így, ha jól emlékszem, a digitális vételhez nincs szükségem "szettopboxra".
Tudom, hogy meg kellene néznem élőben a tv-ket, de a shopokban nem mindig lehet "otthoni" közeget produkálni, ezért a nagy hezitálás a HD ready és a Full HD között, a keret 250k lenne, a 300k már nem biztos, hogy kiférne a csövön. Viszont, ha a HD ready számomra megfelelő minőségű lenne, akkor a kérdés rögvest megoldódna, mert az már 200k-ból simán megvan.
Esetleg, ha nem vagyok tolakodó és valamelyik fórumtárs megengedné, hogy megnézzem a HD ready plazmáját az otthonában, sokat segítene nekem a döntésben!DM-Fan számára még egy kérdést feltennék: 50" méretben, melyik számodra a befutó, ha mindent mérlegre teszel? 50X10Y, vagy 50X20?
Köszönettel: Zoli
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...