- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
már alakul a Panasonic 50 G20 ára remélem karácsonyra lemegy 300-320-ra
bendeguz_HUN
-
csucsu69
tag
A szolnoki Corában is van 42G10 200.000.- .
-
DM-Fan
nagyúr
-
Vajga
tag
válasz janati #18786 üzenetére
Egyébként ugyanebben a helyzetben voltam mint te, hajszálpontosan. Az ittlevők végül is rábeszéltek, hogy a méret eléggé fontos, nem csak a minőség, de volt valami keret ami fölé nem szerettem volna menni. És hogy méret is legyen meg minőség is, így lett belőle 46G10 (én még találtam, nem tudom fellelhető-e még). Abszolút nem bántam meg, azt hiszem a legjobb döntés volt.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz janati #18786 üzenetére
Ha 3 méterre kell, akkor én is nagyobb képméretet javasolnék, a 42"-os fullHD amúgy is eléggé vicces dolog, mivel 1,5 méterre kéne ülnöd az optimális élményhez.
Még egy szavazat a 46S20-ra, mert bár a G20 tényleg sokkal jobb, de 42"-osban nem látom értelmét, az 50"-os meg még drága, de még a 46G20 is veri a 300 eFt-ot. Meg leszel elégedve a 46S20-szal is és tényleg majdnem kijön a 42G20 árából és azért már mégsem 42".
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
janati
őstag
Sziasztok!
TV cserére érett az idő, ami biztos: Panasonic plazma...
2 tipus közt vacilálok:
42S20
42G20Most 168e lenne az S20 és 223e a G20. Megéri azt az 55e ft pluszt a G20 szerintetek?
Amire lesz használva:
- sajnos csak sima DigiTV-s műholdas adás
- MindigTV 7db ingyenes csatorna
- SD anyagok nézése
- 1080p-s filmek, és 720p-s sorozatok nézéseA nézési távolság 3m lesz.
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
törölt tag
-
tom_tol
addikt
válasz DM-Fan #18701 üzenetére
kösz
akkor egyértelműen kérdeznék ha lehet
a THX beállítás eltúlzottnak számít vagy semmás
kb. 1 órát nézegettem a tv-ket de a vége egy 42-s G20 lett mert inkább választottam a kisebb méretet mint a nagyobb de kevésbé tetszetős S20-t vagy samut (azonos árú termékek)az üzletben kissé fájó volt a 42-s "törpe" mérete de itthon ez elvesztette a jelentőségét
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Sanyicucu74 #18777 üzenetére
DVD nézés közben-ről volt szó, nem tévéről. Akiknek beltérijük van, többször írták, hogy olyant érdemes venni, amin van HDMI csati, különben nem tudod a maxot kihozni. Hogy a hülye autós hasonlatoknál maradjunk, ez olyan, mint amikor a BMW-be e85-öt tankolsz 98-as helyett
Megjegyzem, hogy vannak ebben nálam kompetensebbek is, nekem sosem volt beltéri egységem, a dvd-t pedig egyértelműen hdmi kábellel kötöztem. Egyszer láttam scart-tal összekötve máshol, hányadék volt, inkább vettem nekik ajándékba egy hdmi kábelt.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
moland007
tag
válasz manutdzoli #18722 üzenetére
7000 ft ért dönthető de van ennek egy nem dönthető verziója is
55A83J
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Dorian #18776 üzenetére
És szerinted az 50C530 200 eFt alatti plazma?
Amúgy annyira vészes árkülönbség nincs az 50C530 és a 46S20 között, a képminőségbeli különbség viszont szerintem beszédes. Itt inkább az az eldöntendő kérdés: megér-e neki plusz 15 eFt-ot, hogy jobb képminőséget, de 4"-lal kisebb panelt kapjon?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sanyicucu74
csendes tag
válasz Dorian #18775 üzenetére
A Digi tv beltériében nincs hdmi lehetőség csak scart vagy rca.Scartal van most összekötve de az alap kijelzőnek a színét szeretnénk sötétebbre venni.Már amikor bekapcsoljuk a készüléket a kijelzőnek feketének kellene lenni nem szürkének.Ezen szeretnénk változtatni.
Ezt a funkciót hol lehet beállítani?Így a filmek fekete jelenetei is nem fekete hanem szürke. -
Dorian
félisten
válasz DM-Fan #18774 üzenetére
Én erre gondoltam:
"Én egyébként a 46S20-at venném egyértelműen, igaz, ez 200 eFt fölött van. Az alatt nem kapsz normális minőségű 50"-os fullHD-t"
Tehát ebből az jön le, hogy pl a Samu C530 nem normális minőségű.Igen, ezért is írtam oda, hogy én nem láttam különbséget, de mások szerint jobb.
1 eldöntetendő kérdés van mindenkinek: észreveszi-e a különbséget, és ha igen, megéri-e neki az árkülönbözetet.
Nekem a C530-S20 vélt vagy valós különbsége nem ért plusz pénzt, de mostanában eszembe jut párszor, hogy G20-at is vehettem volna, ott már látványos a különbség.A médialejátszóra sz...rok, hiába ez játszik le a legtöbb formátumot, mégis vettem egy Venice-t, hogy mindent lejátsszon. De valakinek elég lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Sanyicucu74 #18762 üzenetére
50C530-am van, de a menü és a lehetőségek gondolom ugyanazok, bár a panel más.
Most hirtelen 2 dolgot tudok elképzelni: a "fekete tónus-t" vegye sötétre és a HDMI feketeszintet alacsonyra.Itt Gábornak van hasonló tévéje 50C430, bár abban kicsit nagyobb felbontású a panel, majd ha látja ő is mond valamit.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Dorian #18771 üzenetére
Ne magyarázd félre, amit írtam, légy szíves!
Én ezt írtam:
"Szerintem ha Samsung, akkor a C530 alá ne nagyon add!
HD-Ready Samsung-ban egyébként ott van a Panasonic 50X20-nál is olcsóbb Samsung 50C430, aminek a felbontása például 1366x768, de mégis gyengébb képe van, mint az 50X20-nak. Nézd meg élőben és magad is és meglátod! Erre szoktuk mondani, hogy a felbontás és a specifikációk nem minden, meg is kell nézni a TV-t, mert hiába, hogy papíron jobb, minőségben még lehet rosszabb. Az ára sem véletlenül alacsonyabb 30 eFt-tal. Vonzó lehet, de feltétlenül nézd meg élőben, én csak ezt tudom tanácsolni. Ha mégis tetszik, akkor vedd meg és felejtsd el a Panasonic-ot!"
Neked ebből hol jött le, hogy leszóltam a C530-at? Végig a C430-ról beszéltem. Nem is javasoltam a C530 helyett sehol X20-at, azt a C430-cal szemben mertem ajánlani.
Egyébként ha már felhoztad: azért van különbség a Pana S20 javára a C530-cal szemben. Az igaz, hogy a C530-ban ott a médialejátszó, de arról már többször kifejtettem a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dorian
félisten
válasz fokukac #18772 üzenetére
Baromi egyszerű:
Kérdezd meg, milyen távolságból nézi a tévét, keress rá, milyen távhoz mekkora méret ajánlott HD tartalom esetén, döntse el mennyi pénze van rá, nézd meg, mit lehet kapni ekkora méretben ennyiért és kijön az eredmény.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
fokukac
nagyúr
válasz Dorian #18769 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Igazából a minőségbeli kérdés volt a lényeg. Én az 50-es C530-ra akarom rábeszélni, mondván, hogy az a 8 col sokat számít, a minőség meg ugyanaz.
G20-ból a 42-es 225e Ft, az 50-es meg 375e...Az, hogy nincs rosszul eleresztve, az nem jelenti azt, hogy nem spúr. :-)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dorian
félisten
(Azt írta, ha minőségi plazmát akarsz, az az x20-nál kezdődik)
Pedig már nálad minden infó. Most már csak annyi kell, hogy elmész egy boltba és megnézed a kettő képét 2-2,5 m-es távolságból. Mi itt hiába mondjuk, hogy deazegyik meg deamásik, ha neked az tetszik jobban, ami.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Figyi. Én nem akarlak lebeszélni a Pana X20-ról, de nézzük, mit mennyiért.
200e Ft-ért kapsz egy Pana 50" X20 HD ready-t médiaplayer nélkül (20-30ezer)
vagy 210-ért Samu50" C530 FullHD-t mediaplayerrel.Cseppet sem értek egyet DMfan-nal, miszerint a C530 nem lenne minőségi plazma.
Lehet, hogy abszoludtértékben jobb a Panasonic - ld. G, V, VT szériák - de az alsó szegmensben iszonyúan túl van árazva.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
fokukac
nagyúr
Sziasztok!
Egy jóbarátom akar venni plazmát.
42-es Panasonic u20-at akart venni 170-ért valamelyik áruházban, de mondtam neki, hogy gondolkozzon el egy 50-es Samsung C530-on is, nem kéne olyan sokat hozzátenni, és nagyságrenddel nagyobb lesz az élmény. (ő meg amúgy sincs olyan rosszul eleresztve anyagilag)A C530 eléri az U20-S20 minőségét?
THX,
@Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Sanyicucu74
csendes tag
Sziasztok!
Ma vett a haverom is 1 plazma tv-t.Samu 42c430-t.Sehol sincs az én x20-hoz képest. Na az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet sötétebbre venni a képet?Dvd nézés közben elég szürke a képernyő.Már minden beállítást kipróbáltunk de nem sikerül beállítani. -
törölt tag
válasz Pulsar #18758 üzenetére
Van sokkal olcsóbb is. és DM-Fan- é is nagyon jó.
-
veterán
válasz Dorian #18734 üzenetére
éppen most hétem a használatit és látom, hogy az ajánlott fali konzol a TY-W4P1RW Hát ez WTF i a rák kreül 4 vasdarabba ennyibe? Haverom vett egyett 6000-ért az auchanba, és tökéletesen jó. Ehez képest ez az ár kicsit dúrva Ennyiért már TV-t veszek, nem konzolt basszus Úgyhogy maradok a saját készítésnél azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #18754 üzenetére
Én is a C530-ra szavazok, ahhoz még médialejátszó sem feltétlenül szükséges.
Bár vannak furcsaságai a beépítettnek, éppen erről kérdeztem hajnalban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem ha Samsung, akkor a C530 alá ne nagyon add!
HD-Ready Samsung-ban egyébként ott van a Panasonic 50X20-nál is olcsóbb Samsung 50C430, aminek a felbontása például 1366x768, de mégis gyengébb képe van, mint az 50X20-nak. Nézd meg élőben és magad is és meglátod! Erre szoktuk mondani, hogy a felbontás és a specifikációk nem minden, meg is kell nézni a TV-t, mert hiába, hogy papíron jobb, minőségben még lehet rosszabb. Az ára sem véletlenül alacsonyabb 30 eFt-tal. Vonzó lehet, de feltétlenül nézd meg élőben, én csak ezt tudom tanácsolni. Ha mégis tetszik, akkor vedd meg és felejtsd el a Panasonic-ot!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
psg5
veterán
válasz DM-Fan #18750 üzenetére
Úgy érzem 50X20-as személye kezd megnyerő lenni
Alternatíva esetleg samsungban ?igaz 1 hsz olvasása után természetesen a Panasonic a nyerőbb)de mi lehet a versenytárs samsungban (gondolom árban ott még jobb a hozatal)Na megelőztél a válasszal De samsungban nincs árban kedvezőbb, ilyen tudással?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
DM-Fan
nagyúr
Ott lesz a Panasonic 50X20. Simán meg lehet kapni 200 eFt alatt.
Korrekt képtulajdonságokkal rendelkező HD-Ready plazma, jelenleg nincs nála jobb a piacon. Mindenesetre nézd meg vásárlás előtt, mert a felbontása 1024x768. Korábban 1366x768 volt az 50"-os HD-Ready-k felbontása és ez fura lehet, ha mondjuk évekig néztél korábban ilyen panelt. Én elég sokat láttam a nagyobb felbontású HD-Ready panelt, de nem igazán tudom megmondani a különbséget a kettő között, szóval nem gáz.
Én meg azért megtartanám talonban a Samsung 50C530-at, igaz, az csak olyan 215 eFt-ból áll meg.
(szerkesztem a HSZ-t, mert a linkeket csak utólag tudom beledobni)
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Áruld már el, miért szenvedsz a hasonlítgatással, mikor már megtettem fél évvel ezelőtt az #1. HSZ-ben mindezt?! Mi nem világos belőle?
46" fullHD-val sehogy nem maradsz 200 eFt alatt - most még. Karácsonykor már simán lehetséges, bár elnézve a jelenlegi árfolyamokat, szerintem még az is lehet, hogy drágábbak lesznek a TV-k. Pláne, hogy Kína is bejelentette, hogy harmadára csökkenti a panelgyártásban használatos fémek exportját, márpedig a legtöbb elektronikai gyártó erre támaszkodik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
psg5
veterán
Próbáltam a Pana 46" osait hasonlítgatni, de kevés sikerrel...
TX-P46S20
TX-P46U20
TX-P46S10DM-fan: Először is meghajolok a az 1.hsz leírásod előtt!
Tényleg én is úgy látom, hogy csak fullhd van 46"-ban, hát ha árban majd benn marad a 200.000.- ban akkor nem érdekes, de ahogy látom nem így lesz..Na látom te is folyamatosan bocs: TE is folyamatosan szerkeszted
Tisztúl a kép: marad az 50" hd ready , media nélkűl. Bár Panában nem találok 200.000.-on belülit (egyenlőre)
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
DM-Fan
nagyúr
46"-os HD-Ready Panasonic nincs, csak 42"-os és 50"-os, más gyártónál sem rémlik 46"-os HD-Ready.
Én egyébként a 46S20-at venném egyértelműen, igaz, ez 200 eFt fölött van. Az alatt nem kapsz normális minőségű 50"-os fullHD-t, 46"-os HD-Ready meg nincs, csak 50"-os, az viszont kijön 200 eFt-ból.
Szerintem se a médialejátszó legyen a szempont, mivel azt 20 eFt-ból bármikor hozzáilleszted bármelyik TV-hez és még funkcionálisabb is lesz, mint a beépítettek, mert "kicsit" fájlformátumot fog kezelni, kicsit gyakrabban jön hozzá frissítés és még jobb minőségben is fog lejátszani, ráadásul akármikor tudod cserélni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
addikt
válasz Dorian #18737 üzenetére
Nem is az a cél, hogy mindennel egyetértsünk.
Egyébként az egész attól függ kinek mely szempontok a fontosabbak.
Nekem fontosabb egy egyértelműen jobb minőségű és szebb képet adó plazma, 46" mint egy nagyobb /ugye a méret minél nagyobb annál jobb, nem elhanyagolható szempont /
50" közepes minőségű gyártmány, megspékelve médialejátszóval.Autósítani is lehetne, személy szerint inkább választanék egy 525-ös BMW-t mint egy nagyobb KIA Magentist.Nem azért mert az olyan rossz autó.
Egy közeli barátomnak van egy 50" Samuja, 1365X768 felbontású.
Mikor belépek a szobába nagyon f@azán mutat a nagy képernyő, de miután nézem pár perce mindig rádöbbenek mennyivel szebb a képe a Panámnak, pedig az egy elég belépő szint P42C2Mikor hazamegyek nagyon kicsinek tűnik a 42" aztán leülök nézni és megnyugszom.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
BBéci
legenda
2 méterről elfogadható 46 coloson a full HD filmek élvezhetősége.
4,5 hónapig volt nálam egy 46-os PZ85 és 4 méterről is tetszett, persze nem annyira, mint 2 méterről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
psg5
veterán
-
addikt
Szerintem ne a médialejátszás képessége legyen a döntő egy plazma tv kiválasztásánál.
Azok a médialejátszó képességek úgyis csak félmegoldások, jobban jársz egy külön médialejátszóval, 46" Panasonic plazmával.A 46" elfogadható kompromisszum ha egy 50" Samu vagy egy 46" Pana között kell dönteni.
"Aki ad,az nyer"
-
Dorian
félisten
válasz manutdzoli #18730 üzenetére
Pedig baromi egyszerű: a konzol adatlapján szerepel, hogy:
VESA furattávolság:
* min. 75 x 75 mm
* max. 800 x 450 mm
Megnézed a tévéden hány cm-re vannak a rögzítőfuratok, és láss csodát...
Egyébként ezt drágállom, 10-15ezer közt lehet venni konzolt. Valamint gondold át, hogy elég-e, ha 2,5 cm-re tartja csak el a faltól. Szerintem érdemesebb dönthetőset venni, mert az 8-9 cm-re eltartja, és ha kell, egyszerűbb dugni mögötte Mármint mindenféle kábeleket[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó hozzá biztosan, mert a furatok távolságát A VESA szabvány rögzíti, a Pana hátulján is ennek megfelelően vannak a felfogató csavarhelyek.
"Aki ad,az nyer"
-
BBéci
legenda
Rendeld meg!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz manutdzoli #18728 üzenetére
Ne legyél türelmetlen! Én éjjel kettőkor tettem fel egy kérdést és nem reklamálok, amiért még nem kaptam választ.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #18722 üzenetére
Senki?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Panasonic TX-P42S10 tv-m van,falikonzolt szeretnék hozzá venni.Ki is néztem ezt.Passzol a tv-m-hez?[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
BBéci
legenda
Mesélje már el valaki, miért válogat a Samsung plazmatévé médialejátszója a merevlemezre másolt DVD filmek vts-ei (talán vob, most nincs előttem egy sem) között? Egy filmen belül kettőt lejátszik, háromra azt írja ki:nem támogatott kodek.
6-7 filmmel próbáltam, mindegyikkel ugyanaz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Pulsar #18706 üzenetére
Előbb fogunk a Marson kukoricát termelni, minthogy a retek fullHD-ban közvetít f1-et.
De most őszintén mi érdekük súlyos pénzekért HD-ra áldozniuk? Akinek van pénze nagy tv-re már nem nézi azt a hulladékot, amúgy meg az embereknek mindegy milyen felbontásban hullik rájuk a szemét. Senki nem fog 1080p-s valóvilág után zokogni. Tehát a nézettségüket nem növelné jelentősen, miközben marha sok pénzükbe kerülne. Úgyhogy szerintem nem fogják elkapkodni a fejlesztést. Egyébként is a mindigtv-n olyan képük van, mintha az analóg jelet 320p-be digitalizálták utána pedig az összes élesítő algoritmust rászabadították volna, magyarul szar./人◕ ‿‿ ◕人\
-
veterán
válasz Daffni2 #18705 üzenetére
áh, köszi, kipróbálom. Még nem mertem semmivel sem letörölni, csak mikroszálas kendővel szárazon, meg előtte sűrített levegővel lefújtam róla a port, hogy ne karcolja össze a kijelzőt
na, és nem lassítja a TV-t? Mert apuméknak van set top box-os akármilyen szolgáltatójuk, és ott lényegesen lassabban vált csatornát a készülék, mint a sima TV adásnál a TV. Vagy ez készülék függő, és itt nincs ilyen?
-
veterán
válasz dr_ace #18704 üzenetére
hát ugye köztudott, hogy az adott ország TV csatornája közvetíti, és adja el a közvetítési jogokat a többi csatornának. Nem tudom, hogy nálunk akár mennyire vannak erre felkészülve, illetve ha jól gondolom a HD adásért még többet kérnek el ilyenkor, és lehet gyémánt árba mérnék, amit sok csatorna nem akarna, vagy nem tudna megvenni, éppen azért mert ő esetleg nem tud / akar HD-ben sugározni.
Nem tudom nálunk is mennyire érné meg pl a RTL KLUB-nak, hiszen a csatornát / közvetítést az kb 1.000.000 nézőből jó ha 25.000-50.000 néző nézi úgy, hogy ha HD lenne az adás, ki tudná ezt élvezni. Bár az is tény, hogy ebben nyilván nekik kell előbb lépni, mert ha nincs HD adás, nem vesz senki olyan TV-t és hozzá szolgáltatást, amivel lehetne ezt nézni -
addikt
válasz Pulsar #18703 üzenetére
Kizárólag mikroszálas törlőkendő, desztillált/ioncserélt víz! Csak így nem lesz foltos, csíkos.
Én előfizettem a mindigtv extrára, CI modult vehetsz hozzá ahol előfizetni lehet.Pld Euronics üzletek.
Jól működik a Panával is.
Most a monitorként használt Philips TV-ben van a modul a kártyával.
A Panasonicot az Antenna Digital előfizetéshez igényelt CI modullal használom, így nem kell hozzá set top box"Aki ad,az nyer"
-
dr_ace
aktív tag
válasz M_AND_Ms #18659 üzenetére
"Érdekes, hogy az egyik legnagyobb üzleti háttérrel rendelkező sportesemény az F1 még csak pajzán gondolatban sem foglalkozik a HD-vel"
ez ebben a formában szerintem nem igaz, mert már az idei szezont is HD-ban rögzítették, csak a közvetítés nem volt HD. én ebből arra következtetek hogy a következő idény valószínűleg már HD-ben lesz sugározva.
bár engem személy szerint nem igazán érdekel a F1, attól függetlenül örülnék neki, szerintem minél több HD tartalom érhető el, annál jobb -
veterán
Általános hülye kérdés, de Ti mivel tisztítjátok a TV kijelző részét?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...