Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Dorian #15900 üzenetére
"Ghost jelenség: én valami komolyabbra gondoltam... Állítólag az első időkben erőteljesebb, de tegnap olyan 30-40 perc után rögtön is csak kb. 15-20 centiről nézve vettem észre a csatornalogóknál, normál TV nézési távolságból észrevehetetlen. "
Panasonicon megy a meccs hosszabbítással. Bal felsőben a teljesen átlátszatlan (köpnek az ajánlásokra) eredményjelző, jobb oldalt fent a csatornalogó. Egyhuzamban közel 75 percig mindkettő kint figyel. És semmi ghost, de még csak egy kis lidérc sincs.
A valódi DD és DTS throught-ot azért elviselném! Véleményem szerint ez nem licensz kérdés, hanem szimplán "így tervezetük oszt jó napot".
A DTS-nél pont ott van a probléma inkább, hogy CSAK átengedni képesek a licensz nélküli készülékek (vagyis nem képesek kikódolni). Ez meg kikódolja, downmixeli 2.0-ba és berakja DD-be. Minek? Így most külön optikain megy a médialejátszóból a hang az erősítőbe.(Mellesleg a DVD játékosom meg úgy dolgozik, hogy a HDMI-n nem is adja ki a hangot
)
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elérhető a Metal Eden demója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest