- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
Üdv! Aki játszik a Back 4 blood-al... Ha vmi hülye gondolat okán legkönnyebb szinten vittem végig a kampány Act 1-es részét, akkor nincs lehetőség feljebb vinni a nehézséget, csak ha újrakezdem az egészet?
-
Kansas
addikt
Remek, akkor ha jól értem, a havi játékoknak összesen annyi az értelme, hogy aki abban a hónapban letölti őket, annak nem kerülnek ki a katalógusból és játszhat vele akkor is amikor más már nem, miután lejárt a katalógus-licensz... hát ez nem valami nagy pukkanás.
De jó tudni, hogy félreértettem a konstrukciót, köszi, emberek!Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
hogabesz
aktív tag
https://www.playstation.com/en-hu/support/subscriptions/subscribe-ps-plus-download-monthly-games/
“If you choose to cancel your membership, you won’t be able to access any content downloaded as part of monthly PlayStation Plus games, but you’ll regain access if you subscribe again.” -
Wesder
félisten
Nem tudom ki mondott neked ilyet, de ez mindig is előfizetéshez volt kötve.
PS+ leginkább az online miatt kell, meg hogy tudj egyáltalán felhőbe menteni. A havi játékok az már csak plusz.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kansas
addikt
A főképernyőn elindítva a Store-ba vitt hogy vegyem meg.
Nem arról van szó, hogy a játékot a PS Plus előfizetésből használtam, hanem a havonta odaadott játékok közt volt. Azokat elvileg végleg adják oda, nincsenek az előfizetéshez kötve, csak akkor kell előfizetve légy, mikor adják. Nem a katalógus részeként férsz hozzájuk. Ismétlem, a havi játékokról volt szó(OK, azt benéztem, hogy a cikkben meg a katalógusba bekerülőkről).Minden esetre nekem nem éri meg évente egy fullos AAA játék megjelenéskori árát , hogy olyan játékokat kapjak, amikkel aztán nem játszok, és amik közül az a pár ami esetleg érdekel, az előfizetés árának töredékéért simán megvehető a Store-ban leárazva(többnyire mert annyira régi).
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Raysen623
addikt
Legjobb tudomásom szerint nem az acc-ról tűnik el, hanem lezárolja a főképernyőn a játékot a rendszer. Mutass egy olyan rednszert ahol előfizu lejárta után is tied marad a szoftver.
Én is jártam már így, de PS+ reaktiválása után ismét működött és megvoltak a mentések.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
EmThor
addikt
Sayonara wild hearts mégse lesz az elofizuban....
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Kansas
addikt
Azért rohadtul gáz, hogy úgy reklámozzák, hogy ezek a havonta kapott játékok örökre a mieink lesznek.
Ehhez képest az van, hogy miután hagytam decemberben leketyegni a PS Plus előfizumat, nem újítottam meg(egyre kevésbé jöttek be a havi játékok, és nem játszok multit PS-en), az így havonta kapott játékok közül vagy egy tucat eltűnt az acc-omról, köztük pl. a Greedfall is(annak pl lejárt a licenszelése), gondolom a többi szintén ugyanebből az okból...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony leleplezte, hogy az elkövetkező időszakban milyen játékokat kapnak, akik a drágább előfizetést választják.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nyomtató topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest