Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostVector
junior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Igen. Van a Konzolvilágnak biztonsági okokból egy kódsora, annak megadását követően jutsz el oda, ahol a vásárolt kódot megjelenítik.
Jó helyre akarja beírni rokonod?PlayStation Store-utalványok beváltása online
Menj a PlayStation Store-ba, és válaszd ki a profilodat a képernyő felső részén.
Válaszd ki a Kódok beváltása lehetőséget a legördülő menüből.
Figyelmesen írd be a 12 számjegyből álló kódot, és válaszd a Folytatás lehetőséget.
A jóváírás vagy a tartalom megjelenik a fiókodban. -
GhostVector
junior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
3747 Ft már régóta.
[link] -
GhostVector
junior tag
Nálam érdekes jelenséget produkált a joy.
Bizonyos játékokban húzott kicsit balra, például Mortal 11, ott konkrétan egy játékot nem tudtam elindítani, mert automatikusan lépkedett a menüben össze vissza.
Aztán itt, PCre kötve kábellel sikerült kalibrálni körülbelül 2 perc alatt.
DualShock Calibration GUI [link]Azóta működik normálisan. Egy próbát szerintem megér.
-
-
GhostVector
junior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Szidtam néhány hete itt a Sonyt, hogy az 5 nap plusz miatt, amit adtak nem fogok tudni jó áron feliratkozást újítani, de szerencsére még belefértem.

Alapból adott feliratkozásra 33% kedvezményt, de csak az éves Prémiumra.
Aztán enebaról lett Giftcard, Spanyol VPN-el működött egy 8%-os kupon is, így jó áron jött ki a végén. -
GhostVector
junior tag
Na, meglett ~33 ezerből az éves Prémium.
-
GhostVector
junior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Közben kaptam linket, csak az 80k.
-
GhostVector
junior tag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Nem is értem amúgy.
Miért nem mint választható opció dobta fel a PS?
Azt aki elfogadja az így járt.
Éves szinten 5 nap ajándék alapból szinte nem ér semmit. Most nálam annyit mégis, hogy nem tudok majd valószínűleg BF alatt hosszabbítani.
Ügyfélszolgálat azt mondta nem tudják törölni.Aztán amúgy lehet keverem a dolgokat. Nem vagyok nagy PS-es, de úgy gondolom nem véletlenül volt November 21.-22. az eddigi lejárat nálam, most meg 27.
Valószínűleg egyik BF alatt kedvezményes áron vettem és mindig akkor volt a következő évi BF, amikor lejárt.Amerikába már perre vinném.
-
GhostVector
junior tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Kedvezményes áron? Tuti?
Régen nagyon megérte ilyenkor venni az előfizetést.
Néhány éve az újak kapnak nagyobb kedvezményt, a meglévő előfizetők alig valamit, de úgy rémlik, hogy lejárt előfizetés kell hozzá. Ezért is lettem ideges az ajándék 5 nap miatt. Pont nem fog lejárni addigra amiatt.
Szerkesztés:
Idave: November végén szokott lenni. Vagyis én úgy tudom. Évek óta akkor veszem. -
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem lehet töröltetni az ajándék 5 napot.
Szóval valószínűleg nem fogom tudni aktiválni kedvezményes áron a hónap végén az új 1 évet.
Csodás.
-
GhostVector
junior tag
Köszönöm nektek.
-
GhostVector
junior tag
Ez király, nem tudtam.
Bár már lényegtelen. Xiaomi monitort akartam venni, míg nem lesz meg a TV. Xiaomi G27i került volna 25e Ftba kuponnal mi.com-nál. Erre pont ma a 40/20as kupont megváltoztatták 120/20asra.
-
GhostVector
junior tag
Én úgy tudom ha fizikailag két külön konzolon szeretnétek egyszerre játszani online multiplayer módban az Arc Raiders-szel, akkor mindkettőtöknek rendelkeznie kell a játékkal a saját fiókján és mindkettőtöknek PS Plus előfizetéssel, mert az online többjátékos mód ezt igényli.
De lehet rosszul tudom.
Szerk.: Akkor rosszul tudtam. Elnézést.
-
GhostVector
junior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Jelzek mindenképpen.
-
GhostVector
junior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor nincs értelme feljebb váltani.
Más.
Régebben volt egy több napos PSN hiba, ami miatt azt hiszem 2-3 napig nem nagyon tudtam használni online a PS-t. Emiatt látom a tranzakciók között, hogy kaptam 5 nap pluszt az előfizetésemre. Na. A helyzet, hogy mindig novemberben, amikor Black Friday van akörül akciós a PlayStation előfizetés is. Így a kapott plusz napokkal viszont addigra nem fog lejárni.
Lehet töröltetni valahogy azt a plusz 5 napot? -
GhostVector
junior tag
Üdv.
PlayStation 5 Slim változatban milyen WiFi van?
És kábelen mit tud? Ezres optikát akarom kétezresre váltani, de úgy vettem észre, hogy a Store letöltési sebessége nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RangerFox