- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
BoneDragon #13228 üzenetére
Amit én írtam, az viszont nem függ a konkrét típustól
Mondjuk engem a 3070 nem érdekel, ebben a mostani eresztésben a 3080 a price/perf killer, engem csak az érdekel.
-
mettek
addikt
válasz
Az egésznek annyi értelme van hogy szinte alig fognak PC-re optimalizálni, le fogják tojni mert izomból elbírja a vga. Ha optimlaizálnának akkor a jelenlegi vga-kra is áll leejtős akotások készülhetnének. De nem így van. A PC mindig is a konzolok árnyékában fog kullogni mert az a profit platform.
A játékipar jóval előrébb járhatna ha az aktuális közép, csúcskategóriás PC lenne az alap és arra fókuszálnának de nem így van.
Meg kell nézni a Battlefield 3-at mennyire előre mutató és szinte korát megelőző minőségű volt. Nem véletlen, a dice akkor azt is kommunikálta hogy a PC kiemelt szerepet kap. Kb ott tartunk hogy a mai Battlefield 5 szinte semmiben nem jobb mint az egykori 3, sőt. Pedig akkor az a játék 2-3gb-os vga-kon futott. -
l.skywalker
titán
válasz
Főleg, hogy kik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest