Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A soulsokkal összevetni nem oké ebben a kontextusban, mert ott a játék lényegi eleme, hogy ne szopódjál meg a küzdelmek során.
Az ubisoft a történetek mesélése közepette ott esett túlzásba, hogy vérgagyi gyűjtögetéssel töltötte ki a világokat.
Imádtam lovag, viking lenni, körülnézni az adott korszakban, de ami nem változott az az imbecilitás határát súroló keresgélések.Viszont engem az sosem zavart, hogy túlmozgásos bérgyilkos vagyok, mert mindig imádtam az osonós játékokat, még akkor is ha lebukom és legyilkolok egy egész helyőrséget.
-
d@vee
őstag
Nem jó a GoW-hoz hasonlítani mert annak egy része van a mostani stílussal, vagyis kettő a Ragnarökkel és így nem untad meg.
De az AC minden évben ugyanaz, csak más a háttérkép kb. Teljesen megértem aki kaptafának érzi.
Mindegyik részt végigjátszottam az Origin-el bezárólag(PSP-s és Vita-s részt is), azóta nálam pihen a sorozat. Tényleg ugyanaz az egész minimális változtatásokkal ha egymás után tolod.
Bár az általad felsorolt játékokra is igaz ez, kivéve Battlefiled. Az egyre szarabb minden résszel, még az előző színvonalát sem képes hozni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest