- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Micro Four Thirds
- LG C2: tesztpadon a jelenlegi legkisebb, 42 hüvelykes OLED tévé
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát, én azt tudom, hogy beaktiváltam a Horizon-t és azt mondtam wow...
De ettől függetlenül a Resi VIII oda-vissza veri (számomra a Horizon grafikáját), mert nagyon élethű, sokkal élethűbb szinte minden.
Aztán félóra Horizon után elindítottam a GT7-et, na ott elég volt 15 perc is, mert kegyetlen szarul éreztem magam, olyan brutális hányingerem volt szédüléssel legalább 1 óráig, hogy nem is emlékeztem, hogy valaha is volt-e ilyen brutális hányingerem. Pedig elég jó kondiban vagyok, de így első VR használat után kiütött engem (is), mert ezzel az agyam nem tudott mit kezdeni.
De aztán elmúlt[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
-
Moby
veterán
Most nézem, hogy a videóban beszél is az IR ledek szerepéről.
-
hát nálam napfény az tuti nincs mondhatni gamer barlangban lakom
szóval akkor egyelőre ötletem sincs hogy nálam ez mitől alakul ki, de szinte minden játékban jelen van[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
"Kb olyan, mintha pénzért készült volna az összes PSVR2 review."
mondjuk ebben lehet némi igazság, mert még gameplay videóban is láttam nem egyszer kétszer hogy ott sem tökéletes tracking
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen most már biztos, hogy tényleg por van alatta, az előbb ráfújtam egy nagyot a lencsére, persze párás, dzsuvás lett egyből. De letörlés után a porszemcse máshova került.
Utána fogtam egy hajszárítót (ezzel kellett volna kezdeni) és erős (hideg) levegővel fújattam felüliről a lencséket, kb most nem tudnám azzal visszavinni, hogy por ment alá, mert eltűntek, vagyis valahova elfújta a hajszárító a porszemcséket. WTF komolyan ez a termék minőség!
De ettől függetlenül visszaviszem és ezzel a hibával (bár indok nélkül is visszavihetném), de szerintem holnap már, főleg hétfő -keddre ott már megint lesz porszemcse, szóval kapja be a sony, de tényleg. Ez egy vicc 250 ezerért...
-
fausto
addikt
Én nem nagyon láttam még ilyet. A PS5 bundle-ökben a játékokat kóddal adják és ilyen lakparhatós papíron van, nem lehet, hogy a VR-nál is így van?
#134681 ΞΔGLΞ, Ok, ahogy gondolod, csak szóltam, mert ebből gond lehet. De kívánom, hogy sikerüljön cserélni, majd írd meg, hogy a másik jó lett-e és hogy nem pattogtak-e a játék miatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszi a választ. Hétfőn, vagy kedden lesz időm visszavinni, sőt ma mindjárt rendelek is egy újat. Azért őszintén kezd tele lenni a tkm a sony-val. Aki ismer az OLED topikból, tudja miért.
A lényeg, hogy az 1.2 milliós A95K tévéjük napi szinten akaszt ki a szoftveres baromságaival és a többi szarral. Lényegében egy High-end tv és a nem működik megfelelően szoftveresen.
----------Vissza kartam küldeni, végül megtartottam, mert a képminősége tényleg kiváló, 4k dolby vision tartalmaknál, de hogy nekem heti szinte megfagy a rendszer úgy, hogy csak az segít, ha kihúzom a konnektorból a tv-t (hogy csak egyet említsek), legszívesebben lerúgnám az asztalról. A sokadik feedback után sem jött még frissítés rá...
-
Ármester
Mi nem vettük észre, hogy sokkal kényelmetlenebb lenne, ellenben a trackingről csak ódákat tudunk zengeni. A korábbi kamerás bohóckodás eléggé zavart minket, itt meg úgy forgunk és járkálunk, ahogy akarunk. Pont ma jött meg a Kiwi Pulley settem, úgyhogy már a plafonról lóg a kábel, illetve átvettem egy 3D nyomtatott műanyag keretet is, amivel nem fog a szemüveg véletlenül a lencséhez érni.
Az egyetlen kényelmi dolog, amibe bele tudok kötni, az a headset és az arc közötti vékony gumilepedő(?, nem tudom, hogy pontosan mi a neve). Egyrészt az izzadtság is gyönyörűen megáll benne egy-egy keményebb Pistol Whip menet után, valamint néha zavaróan ül az orrnyergemen és nyomja a cimpáimat. Jobb lenne valamiféle szivacs vagy szövet anyag helyette.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Való igaz, hogy a plafon alatt 20 centivel felszerelt erősítő tetejét nem szoktam heti rendszerességgel takarítani, de mélyreható műszaki tudásod megbukni látszott, mikor nem ismertél fel 3 HDMI kábel csatlakozást a képről
syler123: A PS nem erre van kötve, ezt csak példaként hoztam.
But who is watching the guardians?
-
-
Attól függ, te éppen mire gondolsz. Mert ezt, hogy "Hát ez nem így van..." nem jelentheted ki úgy, hogy nincs igazad
Hallottál már a mechanikus switch-ekről? Semmit nem közöl, elektronika sincs benne ==> Áramot sem kér. Emiatt kétirányú.But who is watching the guardians?
-
syler123
veterán
Aztán hogyan kerül szinkronba a 45 fps a 60hz-es kijelzővel? Magyarázd el, tényleg érdekel...
Wesder: Ezt értem, ez többek között a vrr előnye, hogy egyszerre frissít a kijelző a képkockával, de mi van akkor, ha ki van kapcsolva a vrr, 45 fps-el fut a játék 60hz-es kijelzővel. Ott kellene hogy legyen képtörés.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Én nem tudom hogy ps5ön fos-e a VRR vagy a C9en, de akárhány játékot toltam ami dobta a 60 fpst én egyből észrevettem. Resi is szaggat resolution modeba. Performance modeba RT off meg atom 60 és szerintem egyáltalán nem néz ki szarul
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kecsu10
aktív tag
Az is teljesen jól fut rajta, nem kell mindent maxra tekerni, persze azzal a játékkal vannak teljesítmény gondok, de annak mindenen van, még 4090-en is. Nem rosszak ezek a kártyák, sőt, ár-érték arányban nagyon is jól teljesítenek, a ps5 erejének a kétszeresével. Az az egy játék ne legyen már a standard. Nem olyan drága a gamer pc, csak ha tényleg a maxot akarod, de az egy teljesen más liga, mert valódi 4k mellett hozza a sok fpst. Nem azt mondom, hogy jó a 8gb, de azt szándékosan csinálta az nvidia, hogy vegyék a nagyobbakat. De sokáig elég lesz az még, okos beállításokkal még pár évig tuti, ha konzolos beállításokra veszed nagyjából, akkor még tovább.
-
hombre[EU]
veterán
nem csak a féktáv vészes. klasszikus pályákon elég sokszor meredeken emelkedik-lejt az aszfalt, itt ugyanúgy feljön a gyomrod
még szerencse,hogy a futómū/kaszni mozgását nem szimulálja,mert akkor ember nem élné túl vr-t GT7 vs real lifeLife, Uh, Finds A Way
-
opr
nagyúr
Amúgy eskü nem értem, ilyenkor miért nem mennek oda a modderhez, fizetnek neki egy x összeget és rakják be a játékba ezeket, mint hivatalos patch, úgy, hogy kap a modder helyet a credits-ben is természetesen. Konkrétan nem látok negatívumot, pozitívumot viszont annál többet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
F-ECT$
titán
Engem a HZD nem tudott behúzni, remélem, hogy a kettőben pont annyit csiszoltak mindenen, hogy átlendüljek ezen. A sztoriról (HZD + Frozen) megnéztem egy 20 perces összefoglalót, azért nem fostam le a bokám tőle, de talán nekem nem is annyira fontos, a gameplay legyen egy picit jobb.
Dive ever, work never.
-
Callisto
őstag
Pedig ez bevett szokás akár a játékok árát, akár a streaming szolgáltatásokat vagy sok mást nézel. Van amit itt is olcsóbban kapunk meg, de van amit pl. keleten jóval olcsóbb vagy pl. oroszoknál. A cégek minden forrásból annyi hasznot akarnak amennyi lehetséges. Ha nincs fizetőképes kereslet, akkor - amíg nem veszteséges - csökkentik az árat. A piacokat azért jól felmérik.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
TrishtanAG
senior tag
Sokkal nagyobb gond volt szerintem, hogy a QTE jeleneteknél, ha nem nyomtál semmit, vagy végtelenszer bénáztál, akkor is megcsinálta őket, ergó nem lehetett benne meghalni, vagy befolyásolni a történetet az ügyességünk szerint. Míg egy Heavy Rainben még bad endinget is el lehetett érni, ha sokat bénáztunk .
Ellenben hangulatban szerintem sokkal erősebb, mint a Detroit, én azt túlságosan generic robotos/ AI-os sci-finek éreztem (a több évtized óta tartó sci-fi rajongásom átka )www.adventuregames.hu
-
RangerFox
Topikgazda
Igaz. Egyébként megértem a fanyalgókat, akik az előző genben végigjátszottak minden említésre érdemes VR címet, azoknak nem túl impozáns a nyitó felhozatal, de nekem lesz mit bepótolnom, újdonság varázsa meg minden, így az első évben szerintem nem fog sokat porosodni a cucc. Utána meg a Sony meg a piac eldönti a sorsát.
-
MODERÁTOR
Annak idején kipróbáltam egy 20-30 percre a VR-t, de a minősége nem fogott meg. Az élmény jó volt (Star Wars, Rollercoaster, valami horror kaland), de nem hiányoltam soha, nem is figyeltem milyen játékok jelennek meg rá - sajnos amire egyből ugranék (100 wonders of Japan pl.), meg sem jelent Europában...
Ezzel együtt kíváncsi lennék pl. a sport játékokra, bár kétlem, hogy valódi sportélményt tapasztalhatnék (mint mondjuk a Ring Fit Adventure-rel) és biztos nem VR2-vel a fejemen fogynék le 20 kg-ot (és a GT vagy SW játékok is érdekelnének... az lesz a vége, hogy mert megérdemlem alapon megveszem és megpróbálok eladni ezt-azt)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Sliderxy
senior tag
Utánaolvastam egy kicsit a dolognak és korábbi reddit posztokban is téma volt ez a kérdéskör. Ott is arra jutottak, hogy PS5-ön a PS5-ös verziójú játék nem támogatja a move controllert, csak a PS4-es verzióval működött nekik, ezt többen is megerősítették. A kameráról nem esett szó így feltételezem, ebben az esetben az nem kell hozzá.
Most már kezdem érteni miért volt/van az, hogy a PS4 verzió drágább mint a PS5.
Én meg még örültem neki decemberben hogy a PS5 lemezes verzió 6-ért kapható volt, míg a PS4-es 10 alá alig ment be egy kicsit. Persze ez csak feltevés, de lehet van ehhez is köze.
Fasza kis backward compatibility ez, ja nem..
Nézve a move árait egy twin pack 20 fölött van, ha egyáltalán kapható. Hát köszi.
Konklúzió: Asszem egy ideig marad a teló, majd csak megunja. -
Ha elindítod a játékot, akkor megkérdezi, hogy milyen módon szeretnéd vezérelni. Telefon vagy move kontroller vagy kamera. Kombinálni nem lehet sajnos. Move kontrollernél gondolom a giroszkópot használja, kameránál meg a játékost figyeli. (majdnem úgy, mint a Kinect) Jópofa dolog egyébként ez a játék, nálunk szilveszterkor mindig előkerül. Bár idősebbeknek nem árt vigyázni vele. Nekem elég súlyos balesetem volt az utolsó szilveszteri játéknál. Talán idén május környékén újra tudok majd járni, ha minden jól megy.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Sliderxy
senior tag
Ok, de ha így van akkor miért? Mi az a technikai akadály ami miatt a PS5-ön a PS5 verzió nem támogatja a Move controllert a PS4 verzió pedig igen? A kezemben az eszköz ugyanaz, a gép ugyanaz, csak a szoftver más. El tudom hinni, mert már semmin nem lepődöm meg, de eskü nem értem, hogy a viharba lehet ez így.
Ha így van akkor cserélek PS5 verzióról PS4-re (még ilyet?!... )
Már csak az a kérdés, hogy ha beszerzek egy PS4 verziót akkor az Unlimited előfizetést vajon át lehet-e vinni arra. -
Wesder
félisten
Én azért döntöttem a Deluxe mellett, mert csak ahoz jár a prevgen is. 10€ a különbség egyébként. Inkább, minthogy 2x kelljen megvenni. Nem miattam kell a prevgen, és tudom hogy az még 3 hónap.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
semetka
őstag
Biztosan, minden iparágba van hogy jobb, rosszabb a beszállító. Ps5-re potira ami megy kupak, azt rendeltél már valahonnan? Sajna az én ujjam sokkal jobban koptatja mint pl a tesómé. Rendelnék pótnak.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Én az ALPS-t tartom gyárinak, tudom hogy többfélével szerelik. ALPS koppintást vettem már, aminek mikor betettem, egyből észrevehető volt hogy nem ugyanolyan lineáris volt a görbéje, mikor fordítottam a kamerát. Ugyanakkora nyitásra sokkal gyorsabban mozgott a kamera.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
syler123
veterán
Nem teljesen hülyeség. Önmagában kevés, de pl lehet kapni potikat, amiknek általában csak a centerükkel van a baj, ezzel kalibrálhatod és akkor már tényleg javítva lesz a controller.
Vagy tudsz olyan beszerzési forrást, ahol gyári potit árulnak? Nem hinném, hogy van ilyen.
-
-
-
Sirandrish
legenda
Én fentebb is azt mondtam hogy aki szükségét érzi, az használja bátran, csak leírtam hogy nekem elég az alap.
Mellesleg aki 2 nap alatt platináz egy újonnan megjelenő játékot, annak a gyári kapacitás fele is elégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Akkor én szerencsés vagyok, mert se a COD, se a GT nem érdekel.
De ha érdekelne is, nekem elég lenne a gyári, hisz én csak egyedül használom a gépet, és 2-3 játéknál egyszerre többre nincs szükségem soseEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Oké, tudom, valamelyik COD meg 200giga, de azért nem az a jellemző szerencsére...mármint a 100-200giga.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Oled
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest