- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lepoman
csendes tag
válasz
F-ECT$ #278916 üzenetére
Túl vagyok rajta..voltaképpen a hibakódokat sikerült beazonosítani és az adatbázis újraépítésén és biztonsági mentési próbálkozáson is túl vagyok.Sajnos a mentést is sikertelennek írja CE-30006-9 hibakóddal.Mostmár elméletileg egy lépés van hátra a meghajtó formázása és gyári szoftver újratelepítése előtt a mentés nélküli inicializálás.(Ha nem a hdd adta meg magát ).A kérdés az,hogy így mi fog elveszni...jatékok mentése- "kupák"-beállításokon kívül.Maga a regisztrált fiók a plusz és a megvásárolt licencek visszaállíthatóak?
-
Lepoman
csendes tag
Túl vagyok rajta..voltaképpen a hibakódokat sikerült beazonosítani és az adatbázis újraépítésén és biztonsági mentési próbálkozáson is túl vagyok.Sajnos a mentést is sikertelennek írja CE-30006-9 hibakóddal.Mostmár elméletileg egy lépés van hátra a meghajtó formázása és gyári szoftver újratelepítése előtt a mentés nélküli inicializálás.(Ha nem a hdd adta meg magát ).A kérdés az,hogy így mi fog elveszni...jatékok mentése- "kupák"-beállításokon kívül.Maga a regisztrált fiók a plusz és a megvásárolt licencek visszaállíthatóak?
-
Lepoman
csendes tag
Sziasztok!
Ps4 hibakódok megoldásában valaki tudna segíteni?
Köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen videókártyát?
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest