- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Skillerz #223298 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, eddig érdekel a dolog, aztán hogy az érkező címek meg a Switch-en lévő backlog mellett mennyire fogom tolni, nem tudom. Azt mondták többen is, hogy ha ez a játék beszippant, akkor el leszek vele egy ideig, mert bő 100 órát bele lehet pakolni.
Ja igen, akit akartam már kérdezni. Mik ezek az üzenetek? Nem nyitom meg őket, nehogy gebasz legyen. De lehet kikapcsolom az üzeneteket.
-
penge111
addikt
válasz
Skillerz #192706 üzenetére
Ha már platinázásért járó avatarok szóba jöttek, nem tudja valaki, hogy a Bloodborne Goty platináért, vagy a Ni No kuni 2 platkóért jár e valami? Mondjuk én semmit nem kaptam egyikért sem, de mintha úgy rémlene a BB-ért jár valami. Ha jár, akkor merrefelé kell kikönyörögnöm? Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged