- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Skillerz #223298 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, eddig érdekel a dolog, aztán hogy az érkező címek meg a Switch-en lévő backlog mellett mennyire fogom tolni, nem tudom. Azt mondták többen is, hogy ha ez a játék beszippant, akkor el leszek vele egy ideig, mert bő 100 órát bele lehet pakolni.
Ja igen, akit akartam már kérdezni. Mik ezek az üzenetek? Nem nyitom meg őket, nehogy gebasz legyen. De lehet kikapcsolom az üzeneteket.
-
penge111
addikt
válasz
Skillerz #192706 üzenetére
Ha már platinázásért járó avatarok szóba jöttek, nem tudja valaki, hogy a Bloodborne Goty platináért, vagy a Ni No kuni 2 platkóért jár e valami? Mondjuk én semmit nem kaptam egyikért sem, de mintha úgy rémlene a BB-ért jár valami. Ha jár, akkor merrefelé kell kikönyörögnöm? Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest