- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
ProEvoFan #218766 üzenetére
Akartam is írni, hogy gyerekek ez a COD:MW multija ez hibátlan. Nekem nagyon bejön! A hitbox tökéletes és az auto aim is tökélyre lett finomítva. Mintha nem is lenne.
Kicsit lassabb, de szerintem zseniális. Kampányhoz még hozzá se nyúltam. Kár, hogy nem kapott trófeákat a multija. Lett volna kedvem nekifeszülni.
Sokat gondolkodtam a BF V-n de szerintem ezt most kihagyom.Igazából abban bízom, hogy most ezen felbuzdulva az EA is visszatér a Battlefield-del a modern... vagyis a "current" érába. Azt se bánom, ha PS 5 nyitócím lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Hardcore café
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest