- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #212651 üzenetére
Minél nagyobb kijelző, minél kisebb fps + több motion blur és rossz fov. Ez a legjobb recept a rosszullétre. Ránéztem erre az Edith Finchre youtubeon, már a videótól rosszul voltam. Pedig nagyon ritka, hogy motion sicknessem van.
-
nagyúr
PS4-nél nem, de emlékszem hogy 6 évesen konkrétan behánytam a Turok-tól N64-en
-
hombre[EU]
veterán
...villódzik, és ezért pár perc után fel kell álljak előle.
...ugyanabból a fotelből nézek TVt, vagy filmet, nincs gondom, általában. Néha azért film közben is rámjött, hogy el kell húzni előle.
Itt valami probléma lesz a kijelzōvel, nem normális,hogy villódzik és tv nézés közben rosszul lesz az ember...
Life, Uh, Finds A Way
-
markknight
veterán
Néhány játéktól nekem is hányingerem van, normális.
-
vg
addikt
Nekem a fekete háttérnél fehér betűk a kriptonitom, azt kb fél percig bírom. Orvos szerint fókuszálási probléma, és mivel még nem lehet szemgolyót cserélni ezzel kell élni.
-
kriszpontaz
veterán
Van ilyen "betegség" amikor a delikvens nem bírja a játékok közbeni kamera mozgást. Független a képfrissítéstől szerintem. Valakinél az alacsony FOV is csinál ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel ez nem VR, nagyon nem kéne hányingernek előjönni. Kérdés, mióta játszol, máskor is volt-e ilyen, vagy csak most kezdtél el, stb.
Szinte minden játék indításakor kiírja, hogy fotoszenzitív epilepsziás rohamot okozhat a videojáték az arra érzékenyeknél, így ha olyasmi tüneteket érzel játék közben, mint a szédülés, hányinger, stb., akkor hagyd abba a játékot, és konzultálj orvossal.
Ha mondjuk másik kijelzőt használva nincs ilyen tüneted, akkor a kijelződ a hibás, ha van, vagy nem tudod, mert nem próbáltad, akkor nem biztos.
Az tuti, hogy semmilyen játéknak nem szabadna 30 másodperc, de még 30 perc után sem hányingert okoznia normál esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest