Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrakatoa
tag
válasz penge111 #211500 üzenetére
Nagyon jó volt az Origins, DLC-k meg pluszban rátesznek egy lapáttal az élményhez ( kevés dolognál írtam le valaha hogy érdemes megvenni a DLC-t, szerintem az Origins esetén mindenképpen)
Odyssey meg igazából egy teljes értékű Origin (játékmechanikailag) , elég sok fejlesztéssel és nagyon hangulatos görög világgal
-
nemorino
tag
Az Originsben a fő sztorinál de a dlc-k sztorija is szépen kezdődött, felvezették az egészet, utána amikor a dolog kezdett kibontakozni, kiderült, hogy vége van. Olyan összecsapott érzést keltett az egész. A térkép mérete is csalós, mert van 3-4 régió, amiben szinte semmi nincs, én azt vártam, hogy ugyanúgy meg lesznek töltve, mint a játék elején. (Ami nekem még fura, az a Bayek és az Aya közötti kapcsolat,
) Az Origins nagyon jó lehetett volna, de nem sikerült rendesen megcsinálni, még egy év sokat segíthetett volna.olyan elnagyolt, egydimenziós az egész. Elvesztették a gyereküket, szétváltak de amikor találkoznak semmi érzelmi kapcsot nem látok, egyből ugranak az ágyba.
Én most az Odyssey-vel játszok, sokkal jobb a sztori, jobbak a mellékküldetések, határozottan összeszedettebb az egész, de a történelmi hitelesség igénye már teljesen odalett. Az Origins Egyiptoma hiteles, jól összerakott, csak a tartalommal van a gond, az Odyssey Görögországa viszont olyan, mintha Las Vegasban épült volna, rengetegszer túllőttek a célon, görögebb a valódi Görögországnál, de a tartalom pótolja ezt a hiányosságot. Persze ez sem Witcher 3, de már közelít."Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
nagyúr
Én a hétvégén értem végére a fő sztorinak az AC Originsben 32 óra után. Az eleje nekem nagyon lassan indult be, többször leraktam a játékot, valahogy nem kapott el a hangulat. 10-15 óra után kezdtem kicsit belelendülni, aztán a fő szál vége felé megint ráuntam és lerusholtam az egészet a végéig. 35-ös szinten zártam a sztorit, de tartalom az még lenne benne bőven. Most félreraktam, még nem töröltem le, lehet néha előveszem.
Viszont tegnap belekezdtem az UC Lost Legacyba, ezekért a játékokért éri meg Pro-t és egy rendes 10 bites panellal rendelkező HDR-es 4K TV-t venni. Valami brutális ez a látvány Csak az államat keresgélem egy-egy új helyszín láttán, megkockáztatom hogy a legszebb PS4 cím amivel eddig játszottam. 4-5 órát raktam eddig bele, a sztori az szerintem jobb volt a 4. részben, nekem Drake is hiányzik, de meglátjuk mi sül ki a végén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest